Aaron Paul revine într-un sequel al lui Breaking Bad

Iată câteva detalii despre filmul ce va continua cele cinci sezoane ale popularul serial

Site-urile de profil au anunţat la începutul acestei săptămâni începerea producţiei la filmul Breaking Bad, de care se va ocupa tot Vince Gilligan, creatorul celebrului serial. Între timp, s-au aflat noi detalii legate de pelicula ale cărei filmări se vor desfăşura în New Mexico.

Potrivit Slashfilm.com, este vorba despre o poveste de sine stătătoare, a cărei acţiune se va petrece imediat după evenimentele din ultimul sezon. Titlul de lucru al sequel-ului este „GreenBrier", iar în sumara descriere furnizată de AMC se menţionează că lucrurile se vor concentra pe „încercarea unui personaj răpit de a-şi recâştiga libertatea”. Aaron Paul, confirmat ieri în proiect, va fi, cel mai probabil, personajul în cauză, căci finalul sezonului cinci îl prinde chiar în situaţia descrisă mai sus, iar soarta sa rămâne incertă, în ciuda unei evadări aparent reuşite.

Bryan Cranston, interpretul lui Walter White în film, a recunoscut că a discutat cu Gilligan despre proiect, însă nu ştie dacă va apărea în acesta: „Dacă Gilligan îmi cere să revin în rol, atunci, da, cu siguranţă… Această poveste însă, din ce mi s-a spus, se concentrează pe o mână de personaje a căror călătorie nu s-a încheiat încă”.

Filmările vor începe luna aceasta şi se vor încheia în februarie 2019.

Filme
Persoane