Actorii din Friends se vor reuni într-o producție HBO Max

Producția anunțată pentru serviciul de streaming ar urma să aducă laolaltă starurile, dar și creatorii celebrului serial

Serialul Friends va trece în curând din catalogul Netflix în cel al HBO Max, însă abonații serviciului de streaming al HBO (ce se va lansa în primăvara lui 2020) se pare că vor mai avea parte de o surpriză: o reuniune a actorilor din serial și a creatorilor acestuia (David Crane și Marta Kauffman).

Potrivit thehollywoodreporter.com, producția este în stagiu preliminar și nu se știe încă ce format va fi ales pentru aceasta – de obicei, astfel de reuniuni readuc în discuție anii de producție, întâmplări în spatele camerelor și informații inedite despre staruri.

Jennifer Aniston a oferit recent, în emisiunea lui Ellen Degeneres, informația că „se lucrează la ceva”, dar că nu este vorba despre un reboot Friends. Fanii serialului își doresc însă de multă vreme o continuare a seriei (încă de la finalul acesteia, în mai 2004), însă până nu demult chiar și o reuniune ca cea anunțată pentru HBO Max a fost negată de actori și de creatorii serialului.

Crane și Kauffman declarau într-un interviu acordat Entertainment Weekly în 2014: „Oamenii spun că își doresc asta, iar cu cât subliniem noi faptul că este o idee nepotrivită, cu atât sunt ei mai fermi. Dar cred că dacă chiar le-am oferi [această reuniune] ar atrage cu siguranță reacții negative”.

În urmă cu aproximativ o lună, actrița Jennifer Aniston își făcea debutul pe Instagram cu o fotografie în care îi avea alături pe foștii colegi de serial - Lisa Kudrow, Courteney Cox, David Schwimmer, Matt LeBlanc, Matthew Perry. Imaginea a strâns mai bine de șase milioane de urmăritori în mai puțin de 24 de ore, demonstrând astfel interesul încă uriaș al fanilor față de serial și vedetele acestuia.

Galerie poze
Filme
Persoane