Netflix
×
Utilizator
×

Actorii din serialul Glee, urmăriți de tragedii: Naya Rivera, ultimul nume de pe lista neagră

Seria de tragedii care îi lovește pe actorii și realizatorii serialului Glee continuă cu dispariția neelucidată a actriței Naya Rivera.

Glee a fost unul dintre cele mai apreciate seriale, dar în spatele scenei echipa care a contribuit la acest succes a avut parte de multe necazuri.

Marți s-a aflat că una dintre figurile centrale ale serialului, Naya Rivera, cea care a interpretat-o pe Santana Lopez, este dispărută și se presupune că a murit, după ce fiul ei în vârstă de patru ani a fost găsit singur pe o ambarcațiune de pe lacul Piru din California.

Este doar cea mai recentă dintre tragediile care au lovit echipa din Glee. Serialul a avut șase sezoane, difuzate din 2009 până în 2015, iar în acest interval și în anii următori o mulțime de nenorociri s-au abătut asupra actorilor și producătorilor, de la la supradoze de droguri și acuzații de pedofilie până la sinucidere și abuz domestic, astfel că serialul și-a câștigat renumele nefast de "blestemul Glee".

Naya Rivera: Arestată și dispărută


Poliția a anunțat miercuri că actrița a dispărut după ce fiul ei de patru ani a fost găsit singur la bordul unei ambarcațiuni închiriată miercuri pe un ponton de pe lacul Piru, în California. Trei ore mai târziu, cineva care a observat barca plutind în derivă și băiețelul dormind la bord, a dat alarma. Polițiștii au descoperit vesta de salvare a actriței în barcă, iar copilul le-a spus: "Mami a sărit în lac și nu s-a mai întors." Citește continuarea...

Filme
Persoane