Actorii Marvel au interdicţie la rolurile DC Comics

Chris Hemsworth a dezvăluit că există o clauză din contract ce trebuie respectată şi după încheierea acestuia

Chiar dacă conducătorii studiourilor Marvel şi DC Comics neagă orice dispută între companii, informaţiile din culise nu par să susţină această „prietenie”. Într-o sesiune de întrebări şi răspunsuri desfăşurată în cadrul convenţiei Supanova din Australia, actorul Chris Hemsworth, interpretul lui Thor din filmele Marvel, a ţinut să spună că este „ilegal” pentru actorii Marvel să apară în filme ale DC Comics.

Starul a explicat că Marvel a introdus o clauză în contractul actorilor săi, ce le interzice acestora să lucreze cu cei de la DC chiar şi după expirarea acestuia. Cu alte cuvinte, Marvel nu doreşte ca Răzbunătorii să ajungă să lucreze şi pentru Liga Justiţiarilor. De remarcat faptul că menţiunea din contract se referă doar la DC Comics, nu şi la universul filmelor X-Men, al companiei Fox. Josh Brolin este unul dintre puţinii actori care au jucat atât într-un film Marvel, cât şi într-unul inspirat din benzile desenate DC Comics (Jonah Hex).

Kevin Feige, preşedintele Marvel, a punctat într-un interviu acordat Allociné.fr că nu este o rivalitate între Marvel şi DC. În opinia sa acesta este doar un zvon creat de presă. „Când filmele de genul acesta au succes în cinematografe şi sunt bine primite de critici, avem cu toţii de câştigat”, a spus el.

Filme
Persoane