Actorul american Chris Pine blochează traficul din București

Sâmbătă și duminică, între orele 7.00 și 17.00, traficul este restricționat pentru filmările action-ului Violence of Action

Actorul american Chris Pine (Jack Ryan: Shadow Recruit, Wonder Woman), starul reboot-ului francizei Star Trek, filmează pentru lungmetrajul Violence of Action, sâmbătă și duminică, în București. Traficul pe mai multe străzi va fi restricționat, conform Mediafax, care citează una dintre companiile producătoare, Icon Films.

Astfel, sâmbătă și duminică, între orele 7.00 și 17.00, traficul este restricționat sub Podul Grozăvești, în zona Splaiul Independenței, Bulevardul Vasile Milea, șoseaua Grozăvești, șoseaua Orhideelor, iar șoferii sunt rugați să folosească rute ocolitoare.

Lungmetrajul Violence of Action, care îi mai are în roluri centrale pe Gillian Jacobs și Ben Foster, este semnat de suedezul Tarik Saleh, care a filmat episoade ale unor seriale precum Westworld și Ray Donovan. Violence of Action prezintă povestea unui militar dat afară din Marina americană, James Reed (Chris Pine), care se alătură unei organizații paramilitare pentru a putea să asigure traiul familiei sale în singurul mod de care este capabil, potrivit imdb.com.

Lungmetrajul este produs de companiile 30West și Thunder Road Films. Icon Films se ocupă de filmările în România, care au debutat în noiembrie şi vor dura opt săptămâni. Lungmetrajul, care va fi turnat şi în SUA și Germania, a primit o finanțare de 4,8 milioane de euro prin schema de ajutor de stat reglementată prin Hotărârea Guvernului numărul 421/ 2018, care acoperă până la 45% din cheltuielile eligibile pentru producția de film efectuată pe teritoriul României, mai scrie Mediafax.

Filme
Persoane