Alden Ehrenreich îl va interpreta pe Han Solo în alte două filme

Universul Star Wars ar putea include în listă o nouă trilogie

Studiourile Disney/Lucasfilm par să aibă foarte mare încredere în spin-off-ul cu Han Solo, o idee susţinută, în parte, de ultimele declaraţii ale celui care îl interpretează pe faimosul contrabandist. Alden Ehrenreich a menţionat într-un interviu acordat revistei Esquire că în contractul său mai apar încă două filme în care va avea partitura lui Solo.

Deşi este de aşteptat ca Disney să se gândească la o serie Han Solo, o afirmaţie sigură în acest sens va putea fi emisă abia după lansarea lui Solo: A Star Wars Story (va ajunge şi pe marile noastre ecrane din 25 mai) şi evaluarea succesului acestuia la box office.

Producţia filmului a fost dată peste cap atunci când Phil Lord şi Chris Miller au renunţat la regie pentru că viziunea lor nu corespundea cu a studioului, iar greutatea reinstaurării echilibrului şi a cosmetizării peliculei a fost preluată de Ron Howard. Ulterior, o undă de neîncredere în producție s-a propagat dinspre Ehrenreich, despre care s-a spus că a mai avut nevoie de nişte lecţii de actorie pentru a duce la bun sfârșit filmările.

O altă variantă pe care ar putea merge studiourile ar fi însă cea în care personajul lui Ehrenreich va apărea în celelalte spin-off-uri Star Wars anunţate. Trailerul lui Solo: A Star Wars Story a generat o mulţime de comentarii printre fanii seriei şi cei ai lui Harrison Ford (cel de care numele lui Han Solo s-a legat iremediabil), iar mulţi dintre aceştia par că nu sunt încă convinşi de atractivitatea poveştii de origine a uneia dintre cele mai îndrăgite figuri din universul Star Wars.

Filme
Persoane