Alina Eremia: „Asta cu agățatul... La mine nu a funcționat”

Show de seară cu Viorel Dragu se difuzează în fiecare luni, de la ora 22.00, la Comedy Central

Anunțată de Viorel Dragu drept fosta lui prietenă, Alina Eremia vine în al treilea episod din al treilea sezon al emisiunii de satiră, care se va difuza luni, de la ora 22.00, pe Comedy Central. Luată la întrebări de prezentator, vedeta a mărturisit că nu a fost niciodată agățată; așa că Viorel testează pe ea câteva replici din arsenalul lui, de exemplu „Alina, ai stat mult la cuptor? Că ești prea bine făcută”, „Ești cumva apă? Că te-aș cam reține” și „Ești exact genul care-mi place! Feminin”. Nu au efectul scontat, dimpotrivă, sunt caracterizate drept „vrăjeală proastă”, ca atare, Viorel mizează pe cea mai bună replică din dotare: „Pari genul de fată care nu spune nu la bonuri de masă”.

Miercuri de la 11.30, vineri de la 22.00, sâmbătă de la 21.00 și duminică de

la ora 23.00 se va difuza reluarea

Alina Eremia a povestit că nici relația de trei ani în care se află nu se datorează unui agațament. „Asta cu agățatul... La mine nu a funcționat. Ne-am cunoscut la sală. El lucra spate, eu, ca toate fetele, picioare. A fost doar eye contact. Ne-am văzut, ne-am plăcut și a rămas totul în aer. A fost un motiv foarte bun să mă reîntorc la sală. A doua oară ne-a făcut cunoștință un prieten, am schimbat două, trei vorbe și atât. Am luat-o foarte încet, treptat, cred că de aia a și ținut. Că altfel...”, se amuză vedeta. Nici la prima întâlnire nu au fost în doi, ci împreună cu un alt cuplu. Abia atunci a luat-o de mână, își reamintește Alina Eremia.

O emisiune 100% autohtonă

Al treilea sezon al emisiunii de satiră a debutat în octombrie pe Comedy Central. Fiecare dintre cele 10 episoade – durata unuia rămâne de 30 de minute – va putea fi văzut în reluare miercuri, de la 11.30, vineri, de la 22.00, sâmbătă, de la 21.00 și duminică, de la ora 23.00.

Echipa de scenariști și corespondenți care apar în emisiune este formată din Viorel Dragu, Sergiu Floroaia, Dan Frînculescu, Sorin Pârcălab, Toma Alexandru și Cristi Popesco. Printre invitați se vor număra vedete din muzică, showbiz și media. Aceasta este prima emisiune 100% autohtonă de satiră realizată și difuzată de Comedy Central în România.

Formatul emisiunii Show de seară cu Viorel Dragu permite și o analiză satirică a știrilor săptămânii, și o dezbatere – între prezentator și corespondenți, care joacă rolurile unor reporteri de teren, sau celebrități invitate – a unor subiecte la ordinea zilei, fie ele din popcult sau sociale.

Persoane