Amber Heard susține că rolul ei din Aquaman 2 a fost diminuat: au fost înlăturate scene de acțiune

Aquaman and the Lost Kingdom va avea premiera în România pe 17 martie 2023

Amber Heard susține că Warner Bros. „nu a dorit ca ea să facă parte” din continuarea la Aquaman, în contextul scandalului divorțului ei de Johnny Depp. Actrița a susținut în timpul procesului ei contra fostului soț, Depp, că „își programa timpii de filmare” pentru al doilea Aquaman până în momentul în care Depp a descris-o drept mincinoasă în timpul procesului ei de abuz contra lui Depp, fapt ce a deteriorat relația ei cu studiourile. Heard susține că activitatea de „comunicare” cu studiourile cu privire la sequel „s-a oprit în acel punct”.

Heard joacă rolul Mera în filmele după benzi desenate de la Warner Bros. și DC Entertainment. Actrița a debutat în rolul personajului Mera în Justice League, inițial existând „un plan pentru trei filme”.

Cel de-al doilea film în care Heard interpretează rolul Mera a fost Aquaman, în care juca alături de Jason Momoa și în care a câștigat 1 milion de dolari. Heard mai susține că a câștigat dublu pentru Aquaman 2, cel de-al treilea film din contractul ei, dar că acesta a fost „o versiune diminuată”.

Heard o să apară în numai 10 minute din Aquaman and the Lost Kingdom

„Am primit scenariul și apoi cea de-a doua variantă de scenariu din care erau înlăturate scene de acțiune, care descriau personajul meu și un alt personaj; fără să dau spoiler, este vorba despre o scenă de luptă dintre două personaje. Deci, au scos mult din rolul meu”, susține Heard.

Știri apărute anul acesta susțin că Heard o să apară în numai 10 minute din sequel-ul la Aquaman, intitulat Aquaman and the Lost Kingdom.

James Wan se întoarce în scaunul de regizor după ce a avut parte de cronici favorabile pentru Aquaman din 2018, care a câștigat 1 miliard de dolari în întreaga lume. Alături de Momoa și de Heard în sequel mai joacă Willem Dafoe, Patrick Wilson, Dolph Lundgren, Yahya Abdul-Mateen II, Temuera Morrison și Nicole Kidman.

Aquaman and the Lost Kingdom va avea premiera pe 17 martie 2023.

Filme
Persoane