Pe Cinemagia, folosim cookie-uri pentru a putea să vă oferim serviciile noastre.
Mai multe detalii

Antonio Passarelli revine la TV Paprika, cu o nouă emisiune: „La piață cu Antonio Passarelli”

Pe 18 septembrie, maestrul bucătar italian revine la postul TV Paprika, cu 10 episoade delicioase în care ne invită pe toți la piață, pentru a prinde gustul cumpărăturilor de la tarabele românești

Luna septembrie aduce o nouă emisiune românească la TV Paprika: este vorba despre producția autohtonă „La piață cu Antonio Passarelli”. Maestrul bucătar italian revine la postul TV Paprika, cu 10 episoade delicioase în care ne invită pe toți la piață, pentru a prinde gustul cumpărăturilor de la tarabele românești.

Emisiunea a fost filmată la finalul primăverii acestui an, când Antonio a cutreierat piețele din București și din țară, a cunoscut vânzători simpatici și le-a folosit produsele pentru a găti fel de fel de minunății proprii. El ne învață cum să folosim bogăția pe care ne-o oferă pământul pentru a mânca feluri sănătoase și delicioase.

În plus, din noua emisiune autohtonă marca TV Paprika nu vor lipsi trucurile utile atât pentru cumpărătorii începători, cât și pentru cei experimentați. „Filmările au fost superbe! Îmi place bucătăria făcută cu oamenii din popor, cu oamenii adevărați”, explică simpaticul bucătar italian de 58 de ani.

Pentru mai multe imagini din bucătăria lui Antonio, accesați link-ul următor:

 

Emisiunea „La piață cu Antonio Passarelli” este capul de afiș al listei de noutăți TV Paprika, din septembrie, care mai include producțiile: „Aromele Indiei” (din 3 septembrie, în fiecare weekend, la ora 14:30), „Trei bărbați în bucătărie” (din 3 septembrie, în fiecare weekend, la ora 17:00), „Să coacem cu Anna Olson” (din 5 septembrie, de luni până vineri, la ora 21:00) și „Delicatese tropicale cu Justine” (din 8 septembrie, de luni până vineri, la ora 23:00). În plus, va începe al doilea sezon din emisiunea „Safari culinar cu Sarah Graham”, din 14 septembrie, de luni până vineri, de la ora 23:00.

 

Despre TV Paprika

TV Paprika face parte din portofoliul AMC Networks International şi este sigurul canal TV dedicat gastronomiei din regiune, care împărtăşeşte telespectatorilor bucuria de a găti, de a mânca şi de a trăi bine. Cei mai faimoşi bucătari din întreaga lume – Jamie Oliver, Gordon Ramsay şi Nigella Lawson – îşi demonstrează măiestria la TV Paprika. Prin intermediul acestor programe, telespectatorii prind gustul bucătăriilor europene gourmet, a celei tradiţionale  româneşti, dar şi a mâncărurilor exotice din întreaga lume.

Despre AMC Networks International – Europa Centrală

AMC Networks Internaţional – Europa Centrală, o unitate operaţională a AMC Networks Internaţional, este principala companie internaţională în domeniul difuzării şi distribuţiei de posturi televizate cu accent pe pieţele din Europa Centrală şi de Est. În prezent, AMCNI – Europa Centrală are în portofoliu 13 mărci de televiziune, cu 4 genuri diferite: sport (Sport1, Sport2, SportM), copii (Minimax, Megamax), divertisment (Spektrum, TV Paprika, Spektrum Home) şi film (AMC, Film Mania, Filmcafe şi Film+). Posturile sunt programate pentru limbajul, pieţele şi audienţele locale şi sunt disponibile pe numeroase platforme (incluzând HD) și, la cerere, pe dispozitivele mobile. 

AMC Networks International (AMCNI), divizia globală a AMC Networks, oferă producții de entertainment premiate, care ajung la abonații din peste 140 de țări, din Africa, Asia, Europa și America Latină. AMCNI include brand-urile globale Sundance Channel și AMC, dar și posturi locale populare. Pentru mai multe informații, accesați: www.amcnetworks.com/amcni.