Arnold Schwarzenegger dezvăluie când încep filmările noului Terminator

Starul a revenit în franciză odată cu Terminator Genisys (2015), un film ce nu a atras prea multe cronici pozitive din partea criticilor şi a publicului

Într-un interviu acordat ThePlaylist.com, Arnold Schwarzenegger a declarat că va începe filmările noului Terminator în prima parte a anului 2018. „În luna martie a anului viitor, voi începe lucrul la Terminator 6. James Cameron şi David Ellison revin în echipă. Voi trece apoi la Conan”, a spus el.

Skydance şi Paramount Pictures au ajuns recent la un consens în privinţa relansării celebrei francize. Noul film îl va avea pe Tim Miller la cârmă şi pe James Cameron drept producător. Drepturile de producţie vor reveni la Cameron din 2018, iar cineastul are deja câteva idei legate de povestea celei de-a şasea părţi.

Seria Terminator a fost lansată în 1984, iar Schwarzenegger a jucat rolul central şi în următoarele două producţii (trilogia a strâns mai bine de 1 miliard de dolari la box office). Dupa Terminator: Salvation, lansat în 2009 (cu Christian Bale în rolul lui John Connor), a urmat Terminator: Genisys, în 2015, un film ce nu a atras prea multe cronici pozitive din partea criticilor şi a publicului (internaţional, a obţinut 440 milioane de dolari la un buget de producţie de 155 milioane). 

Filme
Persoane