Black Panther şi Avengers: Infinity War sunt filmele cu cele mai multe comentarii pe Twitter

Printre serialele cele mai discutate pe reţeaua de socializare se află Game of Thrones şi The Walking Dead

Două filme supereroi au monopolizat aproape, anul acesta, discuţiile publicului din mediul online, iar datele publicate recent de reţeaua de socializare Twitter reflectă acest lucru. Odată cu lansarea lui Black Panther, Universul Cinematografic Marvel a fost revigorat. Avengers: Infinity War a marcat apoi un punct culminant al întregii aventuri cosmice astfel încât nu este de mirare că cele două pelicule au reieşit a avea cele mai multe comentarii pe Twitter anul acesta.

Potrivit ComicBookMovie.com, lista de 10 cele mai comentate filme pe Twitter în 2018 este completată de Incredibles 2, Star Wars: The Last Jedi (în ciuda faptului că a fost lansat anul trecut), Deadpool 2, Love, Simon, A Wrinkle in Time, Jurassic World: Fallen Kingdom, Crazy Rich Asians şi The Shape of Water. 

După ce s-a bucurat atât de atenţia publicului anul acesta, Black Panther a mai reuşit o performanţă: este primul film cu supereroi nominalizat la premiile Globul de Aur - categoria cel mai bun film-dramă". 

Cel mai discutat serial a fost Saturday Night Live, urmat de Roseanne, Grey’s Anatomy, The Walking Dead, Big Brother, The Voice, Live PD, Supernatural, Game of Thrones şi Riverdale. Dintre serialele difuzate de serviciile de streaming s-au remarcat cel mai mult în comentarii 13 Reasons Why, Stranger Things, Black Mirror, Queer Eye şi The Handmaid’s Tale.

Anul trecut Game of Thrones şi Wonder Woman au fost producţiile (serial, respectiv film) cu cele mai multe comentarii pe Twitter.

Filme