Captain Mavel are viaţă lungă în MCU. Contractul lui Brie Larson cuprinde şapte filme

Unul din filmele în care am putea-o vedea este Nova, un titlu cu şanse să apară în curând în planurile studioului

Potrivit noilor informaţii obţinute de TheHollywoodReporter.com, Brie Larson, interpreta lui Captain Marvel în Universul Cinematografic Marvel/Marvel Cinematic Universe, a semnat cu studioul un contract ce cuprinde şapte filme.

Un zvon legat de numărul peliculelor în care Lason va îmbrăca costumul de supereroină a apărut şi în toamna lui 2018, când actriţa a evitat să confirme în câte producţii a semnat să participe. După ce şi-a făcut intrarea în UCM prin intermediul filmului Captain Marvel (lansat anul acesta, pe 8 martie) şi a revenit apoi în Avengers: Endgame, Larson ar mai urma să apară în alte cinci producţii.

Cum producătorii păstrează tăcerea în legătură cu viitorul personajelor care vor continua seria Marvel, fanii au emis unele ipoteze legate de posibilele apariţii ale Captain Marvel: într-un film Guardians of the Galaxy (eroina a făcut, pentru o vreme, legătura cu Răzbunătorii), într-un film Nova (despre care Kevin Feige spunea recent că sunt şanse să intre în planurile Marvel) sau, cel mai probabil, într-un film Ms. Marvel (o fostă admiratoare a lui Captain Marvel, devenită şi ea supereroină).

Larson a primit pentru povestea de origine a lui Captain Marvel 5 milioane de dolari, cu 3 milioane mai mult decât salariul lui Chadwick Boseman pentru Black Panther (2018) şi de zece ori mai mult decât primea în 2008 Robert Downey Jr. pentru Iron Man (care însă, datorită popularităţii de care s-a bucurat persoanjul său, dar şi filmelor Marvel în care acesta a apărut, a ajuns în scurtă vreme la remuneraţii uriaşe).

Filme
Persoane