Cara Delevingne: „în timp ce Valerian se aruncă în misiune cu capul înainte, Laureline vine cu strategia”

Valerian și Orașul celor o mie de planete are joi avanpremiera, intrând de vineri, 21 iulie, în cinematografele din toată țara

Cara Delevingne a fost atrasă de puterea, inteligența Sergentului Laureline și de faptul că e foarte muncitoare și hotărâtă, spunând mereu lucrurilor pe nume, reiese dintr-un interviu video acordat de actriță, pe care îl publicăm mai jos. „Trece cu brio peste provocări, indiferent de natura lor”.

Legat de personajele feminine puternice pe care Luc Besson le-a adus în cinematografie, Cara confirmă că personajul ei este la fel de capabilă să rezolve diverse situații pe cât este Valerian. „Laureline  cunoaște tot ce mișcă în orașul Alpha, de la rase de extratereștri la coduri”.

Dincolo de cunoștințele pe care le posedă, Laureline pare și foarte calculată, din spusele tinerei actrițe. „Dacă Valerian se aruncă cu capul înainte într-o misiune, Laureline vine cu strategia”.

Sergent Laureline este percepută de ceilalți ca fiind o tipă extraordinară, a mai declarat Cara Delevingne. Foarte inteligentă, foarte puternică, independentă, cu o inimă de aur, romantică fără să lase asta să se vadă.  Ajunge să se îndrăgostească în timp ce salvează Universul. El e pierdut fără ea, sau cel puțin asta crede Laureline.

Filmul, din punct de vedere vizual, îți taie răsuflarea. Spectatorii vor părăsi sala încărcați cu atât de multă informație și cunoscând o multitudine de personaje, promite Cara.

Evenimentele principale ale filmului Valerian și orașul celor o mie de planete încep în anul 2740. Clasică și familiară, dar extrem de exotică și interesantă, această aventură epică îi are în centru pe maiorul Valerian ( DeHaan ), un operativ al guvernului şi o stea în ascensiune în armata umană, un războinic extraordinar, cu un al șaselea simț al tacticii, cunoscut pentru curajul său.

El e însoțit în călătoriile sale prin spațiu de partenera sa, sergent Laureline (Delevingne), a cărei inteligență înnăscută este completată de hotărâre, de independența feroce și de impresionantă forță psihică.
Valerian și Laureline se îndreaptă către planeta părăsită Kirian, unde au misiunea să se infiltreze în subteranul aglomerat al Pieței Mari Interdimensionale. La ordinele ministrului Apărării (Hancock), ei au fost îndrumați să recupereze ultimul supraviețuitor din echipă, Mül Converter - o creatură minusculă cu puteri miraculoase care i-ar putea ajuta să salveze o civilizație pașnică presupusă a fi pierdută în istorie.

Cu convertorul ca marfă prețioasă la bordul navei lor spațiale, „The Intruder”, Valerian și Laureline urmează călătoria spre Alpha, stația spațială masivă cunoscută în întreaga galaxie ca „Oraşul celor o mie de planete”.

Filme
Persoane