Ce rol va juca DiCaprio în noul film al lui Tarantino

Acţiunea filmului este plasată în anul în care actriţa Sharon Tate a fost ucisă de către clanul Manson

Deadline.com a obţinut detalii noi legate de noul film al lui Quentin Tarantino – plasat în anul în care actriţa Sharon Tate a fost ucisă de către clanul Manson. Este vorba despre rolul pe care îl va juca Leonardo DiCaprio, recent confirmat în distribuţie. Starul va interpreta partitura unui fost actor al unui serial western, Bounty Law, ce a rulat între 1958 şi 1963.

Încercarea acestuia de a trece la film eşuează, iar singurele sale contracte sunt legate de scurtele apariţii în diverse alte seriale. Deziluzionat, se gândeşte să plece în Italia, devenită „casa” filmelor western de buget mic.

Acţiunea se petrece în 1969, o vreme când Hollywood-ul trăia apogeul erei hippie. Filmul lui Tarantino, ce nu are încă un titlu oficial, a fost descris drept „un tablou în genul Pulp Fiction al Los Angeles-ului din vara crimelor clanului Mason”.

Deadline mai notează că în distribuţie este dorită şi actriţa Margot Robbie (pentru rolul lui Sharon Tate). Este posibil să fie atras în proiect şi Tom Cruise. În vizorul realizatorilor se mai află  Al Pacino, Samuel L. Jackson şi Brad Pitt.

Filmările sunt programate să înceapă în luna iunie. Lansarea a fost stabilită pentru august 2019. 

Persoane