Charlize Theron, în fruntea unui grup de nemuritori în trailerul The Old Guard

„De-a lungul istoriei, noi am protejat această lume, luptând din umbră”, spune personajul lui Theron

Charlize Theron apare în fruntea unei echipe de mercenari nemuritori în primul trailerul al filmului The Old Guard.  Matthias Schoenaerts și Chiwetel Ejiofor joacă, de asemenea, în fantasy-ul cu regia semnată de Gina Prince-Bythewood, film ce ajunge pe Netflix vara aceasta.

The Old Guard urmărește un grup unit de soldați care au misterioasa calitate de a fi nemuritori. Conduși de Andy (Theron), grupul a petrecut secole întregi apărând de pericole lumea obișnuită. Însă, atunci când echipa lor este racolată pentru o misiune neobișnuită, calitățile lor sunt date în vileag iar Andy și Nile (Kiki Layne) trebuie să descopere de unde vine amenințarea și cine sunt dușmanii lor care caută să le fure și să le folosească puterile.

Marwan Kenzari, Luca Marinelli, Harry Melling, Veronica Ngô Vân, Matthias Schoenaerts și Chiwetel Ejiofor completează distribuția, filmul fiind inspirat de romanul omonim de benzi desenate al lui Greg Rucka.

Trailerul începe cu momentul în care Andy se prezintă și prezintă grupul pentru noul membru Nile. După ce subliniază că membrii grupului au „niște calități foarte speciale”, Andy detaliază: „suntem foarte greu de ucis”. Într-un videoclip, membrii grupului sunt surprinși și împușcați, apoi revin la viață și își gonesc atacatorii. Andy îl va antrena pe Nile, care începe să capete puteri de autovindecare.

„De-a lungul istoriei, noi am protejat această lume, luptând din umbră”, spune vocea lui Andy peste un montaj în care grupul luptă împotriva răufăcătorilor. ”Dar e aproape imposibil să dispărem în lumea asta în care trăim azi”.

Echipa, în film, se va lupta cu un grup care dorește să „le citeasca codul genetic”, cel care îi face nemuritori. „Doresc să ne deturneze și să ne transforme în arme”, spune Andy despre eroii negativi. „Dar niciodată nu au avut de-a face cu o armată ca a noastră.”

Un ansamblu de flash-back-uri o surprinde pe Andy conducându-și echipa de luptători în mai multe lupte și schimburi de focuri, atât pentru a salva lumea cât și pentru a-și păstra intacte puterile.

Trebuie amintit că Charlize Theron s-a rănit la mână în timpul filmărilor, fiind pusă în ghips.

În octombrie, actrița își explica rănirea în emisiunea Jimmy Kimmel Live. „Filmam o scenă de acțiune și mi-am rupt ligamentul în timpul unei lupte”, declara ea. 

 

 

Persoane