Coconut, micul dragon - Aventuri în junglă, din 22 februarie pe marile ecrane

Se poate viziona în 2D, dublat în limba română, iar în unele orașe și în limba maghiară

Animația „Coconut, micul dragon - Aventuri în junglă”, o continuare a animației Coconut, micul dragon, lansată în România în anul 2015, vine pe marile ecrane pe 22 februarie, se vede într-un comunicat remis Cinemagia.

Micuțul dragon Coconut abia așteaptă să plece în tabără cu cei mai buni prieteni, Oscar și Matilda. Însă Dragonii de Apă și plantele carnivore le stau în cale, iar focul și apa trebuie să facă echipă pentru a salva situația. Filmul este recomandat și copiiilor preșcolari.

Povestea

Dragonii de Foc şi Dragonii Gourmet îşi vor petrece vacanţa de vară împreună pentru prima dată, ocazie de a încuraja prietenia dintre cele două triburi. Coconut, un tânăr Dragon de Foc, şi Oscar, prietenul lui, Dragon Gourmet, sunt foarte trişti că prietena lor cea mai bună, Matilda, un porcuşor spinos, nu este pe lista celor care merg în excursie pentru că nu este dragon. Dar Coconut reuşeşte s-o strecoare la bordul vaporului care-i duce în tabără. Bunicul Georgie îl face pe Coconut tot mai curios şi dornic să ajungă la destinaţie, povestindu-i despre misterioşii Dragoni de Apă pe care i-a cunscut când a mers el în tabără. Coconut este sigur că va avea parte de cea mai grozavă excursie din viaţa lui!

 Animația rulează în avanpremieră pe 21 februarie, la Cinema City AFI Cotroceni și Cinema City din Tîrgu Mureș

Filme