Cum se numește și pe cine are în distribuție următorul film al lui Christopher Nolan

Robert Pattinson și Kenneth Branagh se află printre actorii care vor apărea în noul proiect al celebrului regizor

Noul proiect al lui Christopher Nolan a captat deja interesul publicului prin descrierea sa – „un film cât trei filme”, „un blockbuster de acțiune inovator și de proporții” – deși nu au fost oferite mai multe detalii legate de proiect. Potrivit Deadline.com, au fost anunțate recent titlul producției - se va numi Tenet – dar și distribuția și data de lansare.

Tenet îi va avea în distribuție pe John David Washington (actorul din BlacKkKlansman va avea rol central), Robert Pattinson (Twilight), Elizabeth Debicki (Guardians of the Galaxy Vol. 2), Aaron Taylor-Johnson (Kick-Ass), Clémence Poésy (In Bruges), Michael Caine (The Dark Knight trilogy) și Kenneth Branagh (Dunkirk).

Cuvâtul ce dă titlul filmului este definit ca „unul dintre principiile de bază ale unei religii sau filozofii”. Deși nu a fost publicat încă și un sinopsis, s-a mai spus despre producție că va va fi o aventură internațională, ce are o legătură cu spionajul, are ceva din Inception și ceva din Interstellar (călătoria în spațiu-timp).

Odată cu anunțarea titlului, lansării și distribuției, au început și filmările peliculei. Acestea se vor desfășura în șapte țări de pe Glob; va fi folosită o combinație de camere IMAX și camere de 70mm. Lansarea este programată pentru 17 iulie 2020.

Filme
Persoane