De ce a căzut la montaj scena din Star Wars cu prinţii Harry şi William

Cei doi au îmbrăcat costumele startrooperilor în timpul unei vizite la Sudiourile Pinewood

Conform publicaţiei The Telegraph, scenele filmate de prinţii Harry şi William ai Marii Britanii au fost eliminate din versiunea finală a lui Star Wars: The Last Jedi pentru că nu corespundeau… standardului.

Potrivit unei surse anonime a publicaţiei, cei doi nu au mai apărut în film pentru că erau prea înalţi. Stormtrooperii Primului Ordin trebuiau să se încadreze în 1.80 m. Scena filmată în 2016, în timpul vizitei celor doi la studiourile Pinewood, ar fi trebuit să intre în varianta finală a peliculei, însă la montaj s-a constatat că aceasta nu dă bine – la 1.88 m, respectiv 1,85 m, William şi Harry ieşeau prea mult din tipar.

Fanii seriei îşi amintesc cu siguranţă de un caz opus - justificat însă în desfășurarea poveştii - care a devenit ulterior subiect de amuzament în mediul online. În rolul tânărului Luke Skywalker, Mark Hamill (care are 1.75m), pătrundea în camera în care era sechestrată prinţesa Leia (Carrie Fisher) – în Star Wars: A New Hope – în costumul alb al soldaţilor Imperiului. Leia l-a întrebat atunci: „Tu nu eşti cam scund pentru un startrooper?”.

Filme
Persoane