De ce vrea Thanos să distrugă jumătate de univers în Infinity War?

Gamora (Zoe Saldana), fiica adoptivă a lui Thanos, aruncă un pic de lumină asupra situaţiei

Lansarea trailerelor Infinity War oferă o idee clară despre ce oponent vor avea Răzbunătorii în persoana lui Thanos, Titanul nebun. O forță aparent invincibilă, pentru care Iron Man este o „glumă”, la fel și ceilalți „mărunți” muritori. Dar, dincolo de obținerea celor șase Pietre ale Infinitului, ce îşi doreşte Thanos, de fapt?

Primul obiectiv al lui Thanos este să pună mâna pe Pietrele Infinitului, nişte relicve extrem de puternice care există de când există Universul. Deşi fiecare piatră în parte este un atu impresionant, Thanos are nevoie de toate şase pentru a-şi atinge obiectivul, şi aici intră în joc Avengerii.

Căutările lui Thanos îl aduc înapoi pe Pământ, acolo unde cel puţin două lucruri se găsesc: Piatra Minţii cea galbenă implantată în fruntea lui Vision şi Piatra Timpului cea verde purtată de Doctor Strange. Deci, pentru ce îi trebuie Pietrele lui Thanos? Ei bine... Pentru a distruge jumătate de univers...

Gamora (Zoe Saldana), fiica adoptivă a lui Thanos, aruncă un pic de lumină asupra situaţiei pentru Tony Stark, dar nu aduce veşti bune:„Ultima dată când l-am văzut, voia să distrugă jumătate de Univers. Şi dacă va obţine Pietrele Infinitului, o va face dintr-o clipire".

Preşedintele studiourilor Marvel Kevin Feige a detaliat aspectul într-un interviu cu Entertainment Weekly: „Thanos vine de pe planeta Titan, care nu mai este locuită tocmai din cauza lucrurilor pe care el le-ar fi putut preveni, însă n-a făcut-o. Atunci când cea mai rea presimţire s-a adeverit, planeta lui şi tot ce era pe ea a fost distrus. El s-a angajat să nu lase asta să se întâmple din nou. Crede că ceea ce vede este distrugerea universului, şi asta încearcă să împiedice, distrugând la rândul lui".

Răzbunătorii: Războiul Infinitului va avea premiera pe marile noastre ecrane pe 27 aprilie.

Galerie poze
Filme
Persoane