Debut slab la box office pentru The LEGO Movie 2: The Second Part

Filmul a obţinut încasări şi mai mici decât cele ale lui The LEGO Batman Movie

 Chiar dacă criticii de film au avut, în mare parte, cuvinte de laudă pentru a doua parte a lui The LEGO Movie, producţia nu a impresionat deloc la debutul său în cinematografe. Potrivit BoxOfficeMojo.com, The LEGO Movie 2: The Second Part a avut un debut sub aşteptări în Statele Unite, de numai 34,4 milioane de dolari. O diferenţă considerabilă faţă de The LEGO Movie, care a strâns în week-end-ul lansării 69 milioane dolari, şi faţă de The LEGO Batman Movie – 53 milioane.

Bugetul lui The Second Part a fost de 99 milioane dolari şi, chiar dacă acesta va fi depăşit prin încasările internaţionale, este foarte posibil ca, în consecinţă, Warner Bros. să îşi schimbe strategia în legătură cu dezvoltarea, pe mai departe, a universului cinematografic LEGO.

Nici noul film al lui Liam Neeson, Cold Pursuit, nu a avut un debut bun în box office-ul american, în parte şi din cauza scandalului iscat de o declaraţie a starului, acuzat de rasism. Cold Pursuit a intrat în top pe locul trei, după The LEGO Movie 2: The Second Part şi comedia romantică What Men Want (ce s-a lansat cu 19 milioane de dolari). Topul cinci al clasamentului american este completat de The Upside (7,2 milioane dolari) şi Glass (6,4 milioane dolari).

Persoane
Filme