Detalii despre abordarea inedită a serialului WandaVision, povestea lui Scarlet Witch și a lui Vision

Paul Bettany şi Elizabeth Olsen povestesc cum WandaVision începe ca un sitcom şi devine încet-încet un film de aventuri Marvel

Paul Bettany şi Elizabeth Olsen au dat tot mai multe informații cu privire la următorul serial marca Marvel TV, WandaVision, dezvăluind abordarea tipică unui lungmetraj a producţiei. Într-un recent interviu cu Entertainment Weekly, Bettany şi Olsen au discutat despre tranziţia de la sitcom la filmul de aventuri MCU, aşa cum e de aşteptat de la Studiourile Marvel.

„Acolo începe, şi apoi devine un fel de bulgăre de zăpadă care se transformă într-un film de aventuri pe care ai ajuns să îl cunoşti şi să îl îndrăgeşti”, relata Bettany. „Cred că există un progres real la nivelul personajelor şi a relaţiei dintre acestea, un progres pe care se poate conta. De fiecare dată apar mai multe lucruri noi şi interesante... Scenariile pe care le-am citit până acum sunt pe lângă”.

„Este un amestec între sitcom-ul american, aşa cum îl ştim de decenii, şi filmele Marvel”, a adăugat Olsen.

Deşi acest melanj este discutabil, abordarea este unicat pentru Marvel Cinematic Universe, în care supereroii sunt consacraţi.

WandaVision va fi plasat în timp după Avengers: Endgame şi are îl rolurile principale pe Bettany şi pe Olsen, care joacă rolurile lui Vision respectiv Wanda Maximoff/Scarlet Witch, cu Teyonah Parris în varianta acum adultă a personajului Monica Rambeau din Captain Marvel, cu Kat Dennings şi Randall Park reluându-şi rolurile Darcy Lewis şi Agent Jimmy Woo din Thor şi Omul furnica şi viespea, alături de Kathryn Hahn într-un rol deocamdată necunoscut.

Serialul este o continuare la Avengers: Endgame și un crossover/prequel la Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Este al doilea serial din Faza patru a Marvel Cinematic Universe. Serialul este produs de Marvel Studios și va fi lansat pe Disney+

 

Galerie poze
Filme
Persoane