Final de transformare fizică pentru Christian Bale. Cum a ajuns să arate pentru noul său rol

Actorul, celebru pentru transformările sale fizice spectaculoase, îl va interpreta pe Dick Cheney, cel mai influent vicepreședinte al Statelor Unite

Transformările spectaculoase prin care Christian Bale a trecut pentru a obţine fizicul necesar rolurilor sale sunt deja de notorietate. Actorul ţine să îşi păstreze titlul de maestru în acest domeniu şi vine acum în faţa publicului cu un trup bine rotunjit, pe măsura Biroului Oval pe lângă care a activat personajul pe care îl va interpreta în filmul Backseat. Creşterea sa în greutate a mai fost semnalată de presă - când starul declara că noul său look are la bază "multă plăcintă" - însă rezultatul final este mult mai evident acum, la mai bine de o lună de la începerea filmărilor. 

Noile imagini au fost suprinse la o conferinţă de presă prilejuită de lansarea ultimei sale pelicule, Hostiles, şi publicate de The Guardian la începutul acestei săptămâni.

Bale îl va interpreta pe Dick Cheney, vicepreşedinte al Statelor Unite în timpul mandatului lui George W. Bush (2001 – 2009). Acţiunea peliculei scrise şi regizate de Adam McKay este plasată după atentatele din 11 septembrie şi va examina modul în care politicianul a ajuns să fie considerat cel mai puternic vicepreşedinte din istorie, dar şi cum măsurile propuse şi implementate de el au schimbat faţa lumii.

Distribuţia lui Backseat îi mai include pe Amy Adams, drept soţia politicianului, Lynne Cheney, Sam Rockwell, în rolul lui George W. Bush, Bill Pullman, drept Nelson Rockefeller, Steve Carell, drept Donald Rumsfeld şi Tyler Perry în rolul lui Colin Powell. Lansarea va avea loc anul viitor. 

Galerie poze
Persoane