Gardienii Galaxiei 3 va începe filmările abia la finalul lui 2020

Filmul va deschide cea de-a cincea fază a Universului Cinematografic Marvel

Marvel nu a inclus Guardians of the Galaxy 3 în cea de-a patra fază a Universului Cinematografic Marvel, însă acest lucru nu înseamnă și că producția așteptatului sequel a fost amânată. Chiar dacă lipsește din orarul filmelor programate pentru anii 2020-2021, actorul Sean Gunn a menționat într-un comentariu recent că pelicula ar putea începe filmările în ultima parte a anului viitor.

„Lucrăm acum la stabilirea datei când vom demara producția”, a declarat în interviul pentru comicbook.com interpretul lui Kraglin (tot el a asigurat motion capture-ul pentru Rocket Racoon). „Lucrurile se mișcă cam încet, dar eu sunt super entuziasmat. Va fi distractiv. Nu știu acum când exact, dar filmările se apropie”, a mai spus el.

Unele zvonuri anterioare au indicat pentru lansarea GoG 3 anul 2022. O sursă Marvel a menționat chiar că filmul va debuta în anul menționat alături de Black Panther 2, marcând debutul celei de-a cincea faze a MCU. Informațiile oferite de Sean Gunn sunt susținute și de mențiunea făcută de Kevin Feige, președintele Marvel, la San Diego Comic-Con, unde a spus s-a început dezvoltarea proiectului Gardienii Galaxiei 3.

Filme
Persoane