Netflix
×
Utilizator
×

George Clooney va regiza și va juca în SF-ul Good Morning, Midnight, al companiei Netflix

Adaptarea romanului SF al autoarei Lily Brooks-Dalton îi aparține scenaristului peliculei The Revenant

Încă un star al Hollywood-ului se înscrie pe lista de colaboratori ai Netflix. TheHollywoodReporter.com scrie că George Clooney va regiza pentru compania de streaming adaptarea romanului SF Good Morning, Midnight, al autoarei Lily Brooks-Dalton. Tot el va fi și protagonistul peliculei.

De scenariul promițătoarei producții s-a ocupat Mark L. Smith (The Revenant). „Povestea plasată într-o lume post-apocaliptică urmărește aventurile în paralel ale lui Augustine (Clooney), un singuratic om de știință din Arctica și ale unui astronaut aflat la bordul navei spațiale Aether, care încearcă să revină pe Terra, în vreme ce Augustine se află într-o cursă contracronometru pentru a stabili legătura cu nava”, se arată în sinopsis-ul dat publicității.

Sursa este un roman ce se distinge prin „delicata explorare a relațiilor umane în medii extreme” (The Washington Post)

„Cartea este copleșitoare, emoționantă, iar adaptarea lui Mark este foarte frumos scrisă. În esență, aceasta este o poveste despre natura umană și sunt convins că publicul se va îndrăgosti de ea, așa cum am făcut și eu când am citit-o”, a declarat producătorul Netflix, Scott Stuber.

Romanul, publicat în 2017, a fost descris ca „povestea memorabilă a doi străini”, forțați de împrejurări vitrege să facă față iubirii, regretelor, luptei pentru supraviețuire într-o lume în schimbare”.

„Un roman scris într-un mod captivant, o poveste simplă ce explorează dimensiunile memoriei, ale tragediilor personale și ale identității… Fanii lui Station Eleven, ai lui Emily St. John și ai lui Aurora, de Kim Stanley, vor aprecia delicata explorare a relațiilor umane în medii extreme”, apreciază The Washington Post.   

Filme
Persoane