Giganţii streaming-ului se bat pe remake-ul unui sitcom celebru din anii '90

Bel-Air va relua în cheie dramatică temele sitcomului The Fresh Prince of Bel Air

Serialul care l-a transformat pe Will Smith într-un adevărat star în anii '90, deschizându-i drumul spre unele dintre cele mai costisitoare (şi profitabile) action-uri ale deceniului, va fi refăcut în cheie dramatică. Bel-Air porneşte de la temele sitcomului The Fresh Prince of Bel-Air, dar va avea o abordare mai realistă, arătând provocările din viaţa unui adolescent de culoare care ajunge ca prin minune se locuiască într-unul din cele mai exclusiviste cartiere din Statele Unite.

Conform Deadline, proiectul a primit deja binecuvântarea lui Will Smith şi a atras atenţia giganţilor streaming-ului precum Netflix, Peacock, HBO Max, Amazon şi Apple, devenind subiectul unui adevărat "război al licitaţiilor": corporaţia care oferă suma cea mai mare va primi drepturile de distribuţie.

Serialul se bazează pe scurtmetrajul Bel-Air, care a fost lansat online în martie 2019 şi a ajuns la 7,5 milioane de vizualizări numai pe YouTube. Acesta reimagina itinerariul personajului principal, explorând conflictele şi prejudecăţile pe care trebuie să le înfrunte un adolescent de culoare ajuns în cartierul unde o reşedinţă poate costa zeci de milioane de dolari.

Noul serial va fi produs de Westbrook Studios, compania lui Will Smith şi a partenerei sale, Jada Pinkett Smith, şi de Universal TV, deţinătoarea drepturilor pentru The Fresh Prince of Bel-Air. Nu ştim în acest moment când s-ar putea lansa serialul.

Filme
Persoane