Gotti, ultimul film al lui John Travolta, nu are nicio cronică pozitivă pe Rotten Tomatoes

„Este cel mai prost film despre Mafie din toate timpurile”, spune unul dintre critici

Ultimul film al lui John Travolta a stârnit un val de comentarii negative printre criticii de film, scrie TheHollywoodReporter.com. Gotti, filmul despre liderul Mafiei, John Gotti, nu a primit nici măcar o singură cronică pozitivă pe RottenTomatoes.com – dintre cele 24 postate de critici până în momentul scrierii acestui articol.

După cum remarca presa internaţională, este cel de-al treilea film al actorului aflat în această situaţie, după sequel-ul lui Saturday Night Fever, Staying Alive, şi Look Who’s Talking Now.

Multe dintre comentarii s-au legat de excesul de zel din interpretarea lui Travolta şi de stereotipiile adunate în personajul titular. Pe de altă parte, a lăsat mult de dorit şi scenariul, numit „un dezastru fără contur” şi „o adunătură de scene asemănătoare unor momente clasice din mai multe filme cu gangsteri”

The New York Daily News remarcă şi faptul că, în ciuda celor 44 de producători listaţi în pagina realizatorilor, pare că nici unul nu a remarcat vreunul dintre aspectele negative ale peliculei.

Cu toate acestea, cei aproape şapte mii de utilizatori ai site-ului RottenTomatoes au evaluat pozitiv filmul – scorul publicului a urcat până la 78%.

A durat şapte ani pentru ca Gotti să fie realizat, vreme în care regizorii lui The Notebook (Nick Cassavetes) şi Captain America: The First Avenger (Joe Johnston) au fost atraşi în echipă, însă au renunţat la proiect.

Filmul, lansat pe 15 iunie, a avut parte de o lansare limitată în Statele Unite şi din cauza dizolvării parteneriatului cu distribuitorul Lionsgate.

Filme
Persoane