Hugh Grant și Sophia Lillis se alătură lui Chris Pine în filmul Dungeons & Dragons

Jocul este cunoscut pentru scenele de luptă, vânători de comori, răsturnări de situație și un cadru fantastic care pune alături oameni, elfi, orci și sute de alte creaturi

Jonathan Goldstein și John Francis Daley - duo-ul din spatele hit-ului Game Night de la New Line - se pregătesc se semneze regia lungmetrajului inspirat din jocul RPG fantasy Dungeons & Dragons. Lungmetrajul semnat de Paramount și eOne, deocamdată fără un nume, are acum și un erou negativ. Hugh Grant a fost distribuit în rolul eroului negativ în producția cu buget amplu ce adaptează jocul RPG fantasy de la Wizards of the Coast.

În același timp, Sophia Lillis, cunoscută pentru rolurile ei din seria It, s-a alăturat unei distribuții din care fac parte Chris Pine, Michelle Rodriguez, Justice Smith și Regé-Jean Page.

Jocul este cunoscut pentru scenele de luptă, vânători de comori, răsturnări de situație și un cadru fantastic care pune alături oameni, elfi, orci și sute de alte creaturi.

Jocul folosește o acțiune aleatorie și este coordonat de o gazdă, cunoscută ca Dungeon Master. Nu se știe dacă povestea este un fantasy ca la carte sau cuprinde elemente tipice de gaming. Detaliile acțiunii sunt deocamdată ținute secret, dar se știe că Grant va juca rolul eroului Forge Fletcher în timp ce personajul lui Lillis se numește Doric.

Persoane