Iată ce durată va avea Avengers 4, potrivit unuia dintre regizori

Joe Russo, jumătatea duo-ului aflat la cârma următoarei confruntări cu Thanos, spune şi că numeroasele efecte vizuale prelungesc timpul de post-producţie

Fanii Marvel care aşteaptă să vadă cum va continua Războiul Inifinitului ar face bine să îşi caute un scaun confortabil de cinematograf, pentru că Avengers 4 va dura în jur de trei ore.

Co-regizorul peliculei, Joe Russo, a dezvăluit informaţia într-o sesiune de întrebări şi răspunsuri pe Instagram (pornită însă cu scopul de a-şi promova noul bar deschis în Los Angeles). El a ţinut să arate totuşi durata menţionată ar mai putea suferi modificări, căci filmul se află încă în faza de post-producţie.

„Durata lui Avengers 4 este acum de trei ore. Să vedem dacă va rămâne aşa”, a spus el. „Ne aflăm la mijlocul fazei de montaj şi abia am început să adăugăm efectele vizuale. Sunt peste 3000 de efecte în film şi este nevoie de mult timp, energie şi efort pentru ele. Am început să lucrăm şi la coloana sonoră cu Alan Silvestri, dar mai avem destul de lucru la montaj”, a mai explicat cineastul.

Avengers: Infinity War a ţinut 149 de minute, însă acest timp de proiecţie extins la 180 de minute şi peste nu este caracteristic blockbusterelor (mai degrabă filmelor de autor). Singura producţie de acest fel care a ajuns la 3 ore şi 21 de minte a fost Lord of the Rings: The Return of the King.

Filme
Persoane