Netflix
×
Utilizator
×

Iată cine va fi Carnage, supereroul negativ din filmul Venom

Filmul va avea premiera americană pe 5 octombrie 2018

La câteva luni după ce l-a ales pe Tom Hardy (Dunkirk) să joace în noul său film, Venom, regizorul Ruben Fleischer a dat o altă lovitură, distribuindu-l pe britanicul Riz Ahmed (The Night Of), conform publicaţiei Screen Rant. Nu există știri oficiale din partea Sony Pictures cu privire la rolul lui Ahmed - însă publicaţia Variety indică „unul dintre cele mai populare personaje Marvel Comics”.

Alte surse descriu rolul tânărului actor de 34 de ani ca fiind al lui Cletus Kasady, cunoscut și drept Carnage. Ca și Venom, Carnage este un simbiot - o ființă extraterestră inteligentă care găsește o gazdă terestră, îi ia puterea și cel mai adesea deturnează persoana.

Dacă personajul lui Hardy - jurnalistul cam ghinionist Eddie Brock - devine un fel de antierou în asociere cu Venom, Kasady este, în schimb, un ucigaș psihopat care, după ce asimilează ființa extraterestră Carnage, devine un adevărat supererou negativ.

Ultimii ani l-au văzut pe Ahmed strălucind tot mai mult, cu roluri mari și cu scene reușite în filme precum Nightcrawler (2014) și Rogue One: A Star Wars Story (2016). Îl vom mai vedea în curând în Una, alături de Rooney Mara, ca și în The Sisters Brothers (alături de Jake Gyllenhaal, alături de care a jucat în Nightcrawler, film ce se va turna şi în România).

Cu Ahmed și cu Hardy pe marele ecran, filmul ar putea să fie mai captivant decât cartea de benzi desenate. Și alți actori, Lin-Manuel Miranda (Hamilton) și Cameron Monaghan (Gotham), și-au exprimat interesul de a juca. După un acord între Sony și Marvel, Venom nu va fi considerat o parte a Marvel Cinematic Universe (MCU), deși Spider-Man, jucat de Tom Holland (Spider-Man:Homecoming) va apărea în Avengers: Infinity War.

La ora actuală, se ştie că filmul va fi o poveste despre originea unui personaj, deși studiourile nu au exclus un viitor acord care i-ar putea aduce pe Venom și pe Carnage la MCU. Același lucru se întâmplă și cu noul film Silver & Black, despre personajele Marvel Sable și Black Cat.

Scott Rosenberg și Jeff Pinkner semnează scenariul Venom, iar Avi Arad, Matt Tolmach și Amy Pascal semnează producția. Filmul va avea premiera americană pe 5 octombrie 2018.

Persoane