Iată-l pe Gorr, zeul măcelar jucat de Christian Bale în Thor 4

Oricine cunoaște look-ul lui Bale va fi, cu siguranță, surprins să îl vadă cu capul ras, dar nu e surprinzător dacă ne gândim la rolul său din Thor: Love and Thunder

Primele imagini cu noul dușman de moarte al lui Thor au sosit în cele din urmă. Mult-așteptatul sequel Thor, cunoscut drept Thor: Love and Thunder, aduce un puternic erou negativ în echipa MCU, în forma lui Gorr-zeul măcelar. Personajul va fi jucat de către Christian Bale în film și promite să fie un oponent formidabil pentru Thor (Chris Hemsworth). Acum, după luni de așteptări, fanii au văzut pentru prima oară noul look al lui Bale pentru a-l încarna pe Gorr.

În benzile desenate Gorr are o armă cu care îl poate ucide pe Thor – o sabie ce ucide zeii, „din întuneric viu” – Necrosabia.

Christian Bale a fost fotografiat în Australia, acolo unde Thor: Love and Thunder se află în plină producție. Menținându-și reputația cuiva care își schimbă forma de la film la film, Bale arată acum altfel decât de obicei. De ce? Pentru că are capul ras, ca niciodată.

În benzile desenate Marvel, nu numai că Gorr este extraterestru, dar este și chel și are o pereche de tentacule care ies din cap și coboară de-a lungul gâtului. Așadar, cu protetica și cu efectele speciale pe care Marvel făra îndoială le va folosi pentru personaj, are sens că Bale și-a ras capul pentru rol. Desigur, mai rămâne de văzut cât de fidelă va fi reprezentarea lui Gorr benzilor desenate Thor: Love and Thunder.

Este posibil ca versiunea cinematografică a personajului să pară scoasă direct din cartea de benzi desenate, sau doar să semene de departe, comentează publicația dailymail.co.uk/. Din nefericire, Bale este unul dintre puținii actori din Thor: Love and Thunder care încă nu a fost fotografiat de paparazzi pe platou, așadar nu știm exact cum îi va fi costumul sau aparența fizică. Capul ras al actorului sugerează totuși că se va menține aproape de imaginea din benzile desenate. 

Desigur, mai rămâne de văzut și dacă Gorr va purta aceeași armă ca în benzile desenate – o sabie care ucide zeii, o sabie din întuneric viu – Necrosabia, mai notează dailymail.co.uk

Galerie poze
Filme
Persoane