Iată trailerul oficial pentru seria fantasy Shadow and Bone!

Într-o lume tăiată în două de o barieră compactă de întuneric veșnic, în care creaturi supranaturale se hrănesc cu carnea oamenilor, o tânără femeie-soldat decoperă o forță care ar putea ajuta

Înainte de a sosi pe Netflix în luna aprilie, primul trailer, un poster și un pachet de noi imagini au apărut online pentru adaptarea pentru micul ecran a seriei de cărți fantasy a lui Leigh Bardugo Shadow and Bone; să aruncăm o privire...

Într-o lume tăiată în două de o barieră compactă de întuneric veșnic, în care creaturi supranaturale se hrănesc cu carnea oamenilor, o tânără femeie-soldat decoperă o forță care ar putea ajuta ca, în final, să își unească țara. Dar, pe măsură ce aceasta se luptă să își poată controla puterile, niște forțe primejdioase acționează împotriva ei.

Bandiți, hoți, asasini dar și sfinți sunt acum în război, și va fi nevoie de mai mult decât de magie pentru a supraviețui.

Shadow and Bone are o distribuție din care fac parte Jessie Mei Li (Alina Starkov), Archie Renaux (Malyen Oretsev), Freddy Carter (Kaz Brekker), Amita Suman (Inej), Kit Young (Jesper Fahey), Ben Barnes (General Kirigan), Sujaya Dasgupta (Zoya Nazyalensky), Danielle Galligan (Nina Zenik), Daisy Head (Genya Safin), Simon Sears (Ivan), Calahan Skogman (Matthias Helvar), Zoë Wanamaker (Baghra), Kevin Eldon (The Apparat), Julian Kostov (Fedyor), Luke Pasqualino (David), Jasmine Blackborow (Marie) și Gabrielle Brooks (Nadia).

Galerie poze
Filme
Persoane