Netflix
×
Utilizator
×

Iată un nou serial care să umple golul lăsat de Black Mirror!

Helen Mirren într-o misiune spațială solitară, Anthony Mackies și despre dublura lui, Constance Wu înaripată

Golul lăsat de serialul britanic Black Mirror, seria antologică ce știa să prevadă distopia din viitorul apropiat, poate fi umplut de noul serial Solos, scrie shortlist.com. 

Deși unele seriale antologice au încercat – e vorba de Philip K. Dick's Electric Dreams sau noul Zona Crepusculară – acestea nu au reușit să surprindă senzația din seria Black Mirror, scrisă și produsă de către Charlie Brooker, e de părere publicația. Totuși, un nou serial apare la orizont și pare să fie exact ceea ce așteptam - Solos.

Solos este un serial Prime Video iar distribuția ne poate ține cu răsuflarea tăiată. În serial apar, printre alții, Morgan Freeman, Anthony Mackie, Helen Mirren și Anne Hathaway.

Iată ce aduce serialul, conform sinopsisului oficial:

„Solos este o antologie dramatică, ce provoacă la gândire, din șapte părți, care explorează zona profundă a laturii umane, explorată prin prisma individului. Solos va spune povești unice care au în centru individul, fiecare dintr-o perspectivă diferită și într-un anume moment din timp, care strălucesc fie și în cele mai izolate momente, în cele mai puțin probabil circumstanțe, în care suntem cu toții conectați prin experiența umană”.

Un nou trailer a fost dat publicitătii și acesta atinge numeroase teme din Black Mirror, deși pune mai mult accent pe speranță și mai putin pe distrugere.

Solos este opera lui David Weil care de asemenea a semnat Hunters de la Prime Video. Fiecare episod este denumit după persoana din centrul lui, fie că este vorba despre Helen Mirren într-o misiune spațială solitară, fie că e vorba de Anthony Mackies și despre dublura lui sau despre Constance Wu înaripată.

„Este un SF serios, provocator, ca majoritatea celor mai bune seriale TV SF, și abia așteptăm să îl vedem pe Prime Video pe 21 mai”, concluzionează publicația.

Filme
Persoane