Jennifer Grey lucrează la o continuare a succesului Dirty Dancing

Actriţa colaborează cu Lionsgate pentru un film despre dans care ar putea fi o continuare a Dirty Dancing, în care a jucat alături de Patrick Swayze.

La 33 de ani de la lansarea Dirty Dancing am putea vedea din nou un film romantic în care Jennifer Grey dansează. Titlul producției nu a fost anunțat, dar se știe că actrița în vârstă de 60 de ani va avea un rol de protagonistă și va fi şi producător executiv, anunță Variety.

Studioul a refuzat să comenteze pe tema noii producții, a cărei acțiune se petrece în anii '90 și care va readuce în prim-plan personajul interpretat de Grey, Frances Baby Houseman. În Dirty Dancing, regretatul Patrick Swayze a jucat rolul instructorului de dans, iar Jerry Orbach și Kelly Bishop au interpretat rolurile părinților lui Frances.

Noul lungmetraj este regizat de Jonathan Levine și Gillian Bohrer, iar scenariul e semnat de Mikki Daughtry și Tobias Iaconis, care au mai scris Five Feet Apart și The Curse of La Llorona.

Dirty Dancing a fost lansat în 1987, iar acţiunea era plasată în 1963, în staţiunea Catskills. Filmul a obținut încasări de 217 milioane de dolari la nivel mondial şi a fost vândut în peste un milion de exemplare home video. Melodia (I’ve Had) the Time of My Life, compus de Franke Previte, John DeNicola şi Donald Markowitz, a fost distinsă cu un premiu Oscar pentru cel mai bun cântec original.

Compania Artisan din cadrul Lionsgate a lansat în 2004 un prequel al acestei producții de succes, Dirty Dancing: Havana Nights. Lionsgate deține drepturile de distribuție ale filmului Dirty Dancing.

Jennifer Grey a câștigat al 11-lea sezon al show-ului Dancing With the Stars și a jucat în sitcomul Red Oaks, difuzat de Amazon între 2014 și 2017.


Foto: Hepta

Filme
Persoane