Jeremy Renner face echipă cu Antoine Fuqua pentru Mayor of Kingstown

„Serialul oferă o perspectivă amplă asupra sistemului penitenciar, în cadrul căruia problemele sociopolitice creează haos”

Jeremy Renner pregătește un nou serial pentru streaming, după lucrul la producția Hawkeye. Paramount+ și MTV Entertainment Studios anunță că actorul nominalizat la Oscar va face echipă cu Taylor Sheridan (Yellowstone) și cu Antoine Fuqua (Training Day) pentru noua producție Mayor of Kingstown.

Serialul a fost creat de către Sheridan și de către Hugh Dillon și „urmărește familia McLusky - o forță în Kingstown, Michigan, acolo unde închisorile sunt singura afacere care funcționează. Având ca temă rasismul generalizat, corupția și inechitatea, serialul oferă o perspectivă sumbră asupra tentativei lor de a aduce ordinea și dreptatea unui oraș care nu are nici una, nici alta.”, se vede în sinopsisul oficial.

„Sunt bucuros că pot dezvolta un personaj complex și cu o aparență dură, Mike McLusky ”, declară Jeremy Renner. „Într-o lume altfel uitată, Mike reprezintă un sistem imperfect de control și de echilibru. Taylor a dat viață unui univers stratificat și cu impact care nu este numai interesant, dar și mai relevant ca niciodată.”, a declarat Renner.

„Atunci când Taylor mi-a spus despre proiectul Mayor of Kingstown, imediat mi-am propus să fac parte din el”, a adăugat Antoine Fuqua. „Serialul oferă o perspectivă amplă asupra sistemului penitenciar, în cadrul căruia problemele sociopolitice creează haos. Închisorile sunt o lume uitată de majoritatea lumii, și cu toate astea reprezintă un microcosmos al societății în întregul ei...”

Sheridan, Dillon, Renner și Fuqua sunt producători executivi pentru Mayor of Kingstown, unul dintre numeroasele proiecte pe care Sheridan le dezvoltă pentru Paramount+ în cadrul înțelegerii exclusive cu ViacomCBS și cu MTV.

Filme
Persoane