Lucy Liu se alătură lui Helen Mirren în continuarea la Shazam!

Zachary Levi reia rolul său de erou DC

Lucy Liu, care și-a petrecut ultimii ani jucând în seriale TV precum Why Women Kill sau Elementary, se îndreaptă către marele ecran, alăturându-se distribuției producției New Line Shazam! Fury of the Gods, scrie Hollywood Reporter.

Sequel-ul la Shazam! Îl readuce pe Zachary Levi în rolul versiunii adulte a adolescentului Billy Batson (Asher Angel) care se transformă într-un supererou. David. F. Sandberg revine ca regizor. Detaliile scenariului semnate de Henry Gayden sunt deocamdată ținute în mare secret, însă New Line a anunțat că Liu va juca rolul unei eroine negative pe nume Kalypso.

Fury of the Gods va avea premiera pe 2 iunie 2023 și începe filmările în mai.

Personajul este cea de-a doua fiica a lui Atlas, una dintre Titanii Greciei Antice și una dintre A-urile din Shazam, acronim cu vechii zei și eroi. Personajul este și sora Hesperei, eroina negativă jucată de Helen Mirren.

Din distribuție mai face parte nou-venita Rachel Zegler, actrița din West Side Story a lui Steven Spielberg.

Liu a jucat în Elementary de la CBC din 2012 alături de Jonny Lee Miller și apoi în Why Women Kill, producție creată de Mark Cherry. Vorbind de lungmetraje, ea a apărut în comedia romantică Set It Up cu Zoey Deutch, Glen Powell și Taye Diggs.

Filme
Persoane