Mark Wahlberg donează banii primiți pentru refilmările producției All The Money in the World

Producătorii au ales să o discrimineze pe actrița Michelle Williams, plătind-o cu mai puțin de 1% fața de colegul de platou Mark Wahlberg

USA Today scria săptămâna trecută că Mark Wahlberg a primit 2 milioane de dolari pentru a lua parte la reluarea filmărilor dramei All The Money in the World, în timp ce Michelle Williams a primit doar modica sumă de 80 de dolari pe zi. Deşi contractul ei prevedea ca ea să ia parte la reluarea filmărilor, contractul lui Wahlberg nu ar fi prevăzut similarul.

Totuși, sâmbătă dimineaţă, Wahlberg şi Agenția WME au dat o declaraţie comună în care anunţau oficial că vor face o donaţie cauzei #Time's Up, în numele lui Michelle Williams. #Time's Up este un fond legal creat ca replică la mişcarea #MeToo.

Actrița a răspuns la donaţia de 1,5 milioane din partea colegului de platou şi a agenţiei pe care o patronează acesta, William Morris Endeavour: „Ziua de astăzi nu se referă la mine. Actriţele, colegele mele, m-au susţinut şi m-au apărat, colegii activişti civici m-au învăţat să îmi folosesc vocea, iar factorii de putere, oamenii de decizie, m-au ascultat şi au acţionat în consecinţă. Dacă ne dorim cu adevărat o lume egal, este nevoie de eforturi şi de sacrificii. Astăzi este o zi de neşters în viaţa mea, mulţumită lui Mark Wahlberg, agenţiei WME şi întregii comunităţi de bărbaţi şi femei cărora trebuie să le fim recunoscători pentru această realizare”.

De asemenea, Michelle Williams l-a menţionat pe Anthony Rapp, actorul a cărui acuzaţii la adresa lui Kevin Spacey au dus la înlăturarea actorului din All The Money in the World, ceea ce a necesitat - printre altele - reluarea filmărilor pentru a-l înlocui pe Spacey cu Christopher Plummer.

Filme
Persoane