Michael Fassbender va juca în lungmetrajul inspirat din Kung Fury

David Hasselhoff va reveni în noua versiune a comediei - un tribut adus filmelor anilor ‘80

În 2015 debuta la Cannes (şi online) şi amuza spectatorii din lumea întreagă. Anul acesta, Kung Fury se pregăteşte să revină pe marile ecrane ca lungmetraj şi este greu de ignorat datorită starului de calibru care va face parte din distribuţie.

Publicaţia Variety a anunţat că Michael Fassbender va juca în filmul inspirat din pelicula de 31 de minute regizată de David Sandberg. Alături de starul din X-Men: Apocalypse şi Alien: Covenant îl vom vedea şi pe David Hasselhoff, care a apărut şi în scurtmetraj (a cântat şi melodia centrală de pe coloana sonoră, True Suvivor).

Proiectul original este un omagiu adus filmelor anilor ’80 şi a fost finanţat prin intermediul platformei Kickstarter. Este povestea unui detectiv din Miami, care se alege cu abilităţi extraordinare de luptător kung fu după ce este muşcat de o cobră. Kung Fury dă piept cu o mulţime de inamici, printre care şi misteriosul Red Ninja, şi călătoreşte în timp pentru a-l înfrânge pe Adolf Hitler – bineînţeles, cu un ajutor pe măsură, celebrul zeu nordic, Thor.

Filmările lungmetrajului sunt programate să înceapă în vară. Producători vor fi David Katzenberg şi Seth Grahame-Smith (It), alături de Sandberg, prin compania sa, Laser Unicorn (regizorul va avea şi el o apariţie în film). 

Filme
Persoane