Mila Kunis: „Spionul care mi-a dat papucii este o nebunie de poveste”

Fostul iubit al lui Audrey (Mila Kunis) apare la ușa ei cu o echipă de asasini nemiloşi pe urmele sale

Audrey (Mila Kunis) și Morgan (Kate McKinnon) sunt două prietene vechi din Los Angeles care se trezesc prinse în mijlocul unei conspirații internaționale, atunci când fostul iubit al lui Audrey apare la ușa ei cu o echipă de asasini nemiloşi pe urmele sale. Filmul rulează pe marile ecrane din 17 august iar distribuitorul român al filmului pune la dispoziția cititorilor Cinemagia un interviu cu actrița Mila Kunis.

Întrebare: Ce te-a convins să te alături distribuţiei filmului „Spionul care mi-a dat papucii”?

Mila Kunis: Întotdeauna mi-am dorit să joc rolul de tipă dură într-un action-comedy. Citind scenariul am ajuns la concluzia că este una dintre cele mai amuzante, ameţitoare şi minunate comedii în care urma să joc, plus că aveam şi rolul pe care mi-l doream. La fel de uşor ar fi putut fi un film cu doi bărbaţi, însă este mult mai interesant cu două fete rele în rolurile principale. Kate McKinnon s-a ataşat mult de proiect, iar eu am urmat-o pentru că o ador de când o ştiu… mi se pare super talentată şi mult mai amuzantă ca mine.

Întrebare: Scenariul pune personajele în situaţii incredibile.

Mila Kunis: Susanna Fogel are multă experienţă cu producţiile independente atât ca scenarist cât şi ca regizor, iar personajele create de ea sunt foarte ancorate în realitate. Chiar dacă întâmplările sunt aproape neverosimile, ea reuşeşte să aducă o doză uriaşă de sinceritate unei nebunii de poveste. 

Întrebare: Tu şi Kate aveţi o chimie foarte bună pe marele ecran. Cum ai descrie dinamica dintre cele două personaje?

Mila Kunis: E ca şi cum Jason Bourne şi Ethan Hunt ar fi avut copii cu protagonistele din „I Love Lucy”. Noi două suntem ca Ethel şi Lucy. Una dintre noi e genul care intră mereu în belele, iar cealaltă e acolo să îi ţină spatele… cea mai bună relaţie de prietenie. Kate îmi aminteşte mult de Lucille Ball. Eu aş fi Ethel, iar ea Lucille.

Întrebare: Ca multe prietene, Audrey şi Morgan au aspiraţii comune, dar personalităţi total diferite. Poţi să ne povesteşti puţin cum v-aţi pregătit pentru aceste roluri?

Mila Kunis: Audrey este foarte timidă, nu ştie să mintă, e mereu timorată, foarte conştiincioasă şi nu iese din zona ei de confort. Morgan este la polul opus, actriţă în devenire, vede viaţa ca pe o audiţie continuă, joaca încontinuu câte un rol, imită voci şi se aruncă în cele mai riscante situaţii fără să stea pe gânduri. Însă pentru că se cunosc de-o viaţă, pornesc împreună în marea aventură.

Întrebare: Cum ai lucrat cu Kate?

Mila Kunis: Slavă Domnului că şi în realitate există simpatie reciprocă. Ne spuneam asta zilnic. Ne confruntam cu tot felul de situaţii dubioase, treceam de la 100 de grade la 0, eram foarte obosite şi trebuia să reacţionăm natural în circumstanţe foarte ciudate. Simpatia reciprocă ne-a jutat cu adevărat, fiindcă nu se ştie niciodată cum poate reacţiona omul în condiţii extreme. Dar Kate este foarte amuzantă şi isteaţă.

Întrebare: Aţi filmat mult prin Europa? În ce oraş ţi-a plăcut cel mai mult?

Mila Kunis: Îmi place enorm Budapesta. E incredibil de frumos oraşul, cu o cultură bogată, iar oamenii absolut încântători şi primitori.  

Întrebare: Cu ce crezi că va rămâne publicul după vizionare?

Mila Kunis: O să râdă mult. Şi sper să iasă mai optimist şi pregătit să înfrunte lumea cu pumnii strânşi.

Filme
Persoane