No Time To Die va fi cel mai lung film din serie

Agentul 007 va avea de înfruntat doi villaini

Ultimul film cu Daniel Craig în rolul Agentului 007 va avea 2 ore și 43 de minute, scrie CNET, ceea ce îl face cel mai lung film din seria James Bond. Anteriorul deținător al titlului, Spectre, era cu 15 minute mai scurt.

No Time To Die are multe elemente în „meniu” pentru un spectacol impresionant şi extrem de costisitor, ceea ce poate justifica mărirea numărului de minute. Impresionante urmăriri de maşini (noile Land Rover Defender sunt implicate în scene ce taie răsuflarea), scene cu cascadorii și coregrafii ce frizează imposibilul (Lee Morrison a coordonat cascadoriile iar Chris Corbould a fost tehnicianul de efecte speciale), confruntări, gadget-uri, plus doi villaini.

Psihopatului Franz Oberhauser al lui Christoph Waltz revine din Spectre în noul film. Dacă nu era de ajuns, pe lângă acesta îl vom avea și pe villain-ul jucat de Rami Malek. Apoi nou-venita Lashana Lynch e, asemenea lui Bond, un agent MI6 de elită, tot cu prefixul „00”, care a intrat în serviciu după pensionarea lui Bond.

Două fete Bond ne vor încânta privirile - Madeleine (a doua apariție a frumuseții franceze Léa Seydoux, după cea din Spectre), de care se leagă - se pare - o trădare, plus senzuala cubaneză Ana de Armas.

În No Time to Die, 007 este forțat să renunțe la pensionare și să o ia pe urmele unui villain misterios, care are pe mâini o nouă și foarte periculoasă tehnologie.

Cary Fukunaga a regizat filmul iar de scenariu s-au ocupat Neal Purvis, Robert Wade și Phoebe Waller-Bridge - aceasta din urmă Daniel Craig insistând să fie adusă în echipă, scrie avclub.com, pentru succesul avut ca producătoare a serialului thriller Killing Eve.

Filme
Persoane