Noi cineplexuri din rețeaua HappyCinema se vor deschide în șapte noi orașe

Alexandria și Bistrița sunt primele două orașe vizate de operatorul român HappyCinema, urmând - la anul - Bacău, Slobozia, București

Operatorul român de cinematografe HappyCinema va deschide în 2018 noi cinematografe, în Alexandria și Bistrița, urmând ca anul viitor să continue planul de extindere cu săli în Bacău, Slobozia, București (în viitorul Colosseum Mall) și alte două orașe cu peste 200.000 de locuitori.

HappyCinema are în acest moment multiplexuri în București, Focșani și Buzău. 

În următorii 5 ani se dorește deschiderea altor cinematografe în aproximativ 20 orașe din România, fiind planificată o extindere  care să plaseze HappyCinema în topul lanțurilor de cinematografe, se vede într-un comunicat remis Cinemagia.

Având în plan acoperirea a 20 de orașe, HappyCinema va fi al doilea lanț de cinematografe din România, un brand construit cu un capital 100% românesc.

Misiunea este de a oferi publicului român, prin serviciile și politica tarifară, o experiență cinematografică la un standard înalt de calitate, se vede în același comunicat. Valoarea investiției în dezvoltarea de noi cinematografe va fi de peste 7 milioane de euro.