O vară cu lansări săptămânale de filme și seriale pentru copii și familie, pe Netflix!

Lumi fantastice, personaje iubite, dar și eroi noi, care abia așteaptă să câștige inimile telespectatorilor, inspirație, modele de urmat, lecții de viață și divertisment

La timp pentru a învinge căldura verii, Netflix aduce în fiecare săptămână noi filme și seriale pentru a ajuta familia întreagă să stea împreună. Fie că e vorba de un film de văzut cu familia (The Sea Beast, 13: The Musical, Lost Ollie, Ivy & Bean), de producții pentru preșcolari (CoComelon, Gabby’s Dollhouse, Action Pack), sau de personajele preferate ale copiilor (Kung Fu Panda: The Dragon Knight, The Cuphead Show!, Jurassic World: Camp Cretaceous), există ceva pentru fiecare, se vede într-un comunicat remis Cinemagia. Netflix a pregătit pentru fiecare săptămână câte ceva nou. Iată, în continuare, cele mai importante titluri:

The Sea Beast - disponibil acum pe Netflix

Dacă ați urmărit trailerul de mai sus, veți recunoaște în personajul principal, cel al fetiței Maisie, aceeași îndârjire și același spirit de aventură ca personajul din 2016 Moana. Ambele filme, The Sea Beast și Moana, sunt semnate de același talentat cineast și animator Chris Williams (Moana, Big Hero Six, Bolt). The Sea Beast prezintă aventuri pe apă și confruntări - nu cu unul, ci cu mai mulți Moby Dick, lecții memorabile - de tipul „Poți fi un erou chiar dacă ai greșit în trecut”, pe scurt: divertisment și inspirație pentru micii telespectatori. Karl Urban dă voce pregnantă viteazului marinar vânător de monștri marini Jacob Holland.

Sinopsisul oficial al filmului spune că într-o vreme în care mările erau pline de bestii înfricoșătoare, vânătorii de monștri erau considerați eroi și niciunul nu era mai iubit decât marele Jacob Holland. Dar, când tânăra Maisie Brumble se ascunde pe legendarul său vas, Jacob se trezește cu un aliat neașteptat. Cei doi pornesc împreună într-o călătorie epică pe ape încă neexplorate și trăiesc aventuri de neuitat. De la cineastul distins cu premiul Oscar Chris Williams (Vaiana, Cei 6 super eroi, Bolt), The Sea Beast ne poartă până în locul în care harta se termină și adevărata aventură abia începe.

Kung Fu Panda: The Dragon Knight - disponibil acum pe Netflix

Jack Black revine în lumea Kung Fu Panda cu noul serial Kung Fu Panda: The Dragon Knight. Două nevăstuici misterioase pun ochii pe o colecție de patru arme puternice, iar Po se vede nevoit să se pornească într-o misiune de izbăvire și dreptate, care îl va purta în întreaga lume. Un vajnic cavaler englez, pe nume Spada Călătoare, îl va însoți în această expediție. Cei doi luptători atipici pornesc într-o aventură fantastică pentru a descoperi armele magice și a salva lumea de la distrugere. Și poate, cine știe, învață și câte ceva unul de la altul pe parcurs...

Jurassic World: Camp Cretaceous, sezonul 5 - noul sezon va fi disponibil din 21 iulie, pe Netflix

Jurassic World: Camp Cretaceous urmărește aventurile unui grup de șase adolescenți aleși pentru o experiență unică, la o tabără de aventuri din Isla Nublar. Însă, atunci când dinozaurii scapă și fac prăpăd pe insulă, tinerii rămân izolați. Neputând să se întoarcă acasă, va trebui ca din străini să devină prieteni ca să poată supraviețui. Scott Kreamer (Pinky Malinky) și Lane Lueras (Kung Fu Panda:The Paws of Destiny) sunt producători executivi și showrunneri. Serialul are producția executivă semnată de către Steven Spielberg, Frank Marshall și Colin Trevorrow. Zack Stentz este consultant de producție.

The Cuphead Show! - disponibil acum pe Netflix, cu noi episoade în curând

Având ca punct de plecare jocul video premiat, care a făcut senzație cu stilul său retro de animație, comedia bazată pe personaje The Cuphead Show! urmărește peripețiile impulsivului Cuphead și ale precautului, dar influențabilului său frate, Mugman. Cei doi își petrec timpul la incredibila lor casă de pe Insulele Călimara mereu în căutare de distracție și aventuri. Se susțin mereu unul pe altul, cu excepția cazului în care rămâne o singură prăjitură. Atunci, fiecare e pe cont propriu!

The Cuphead Show! combină delicii culinare, poante bune și o doză zdravănă de sperieturi, mai ales când o amenințare ridicolă, însuși Diavolul, își face apariția ca să le dea de furcă eroilor noștri. C.J. Kettler va fi producătorul executiv pentru King Features, iar creatorii Cuphead Chad și Jared Moldenhauer vor fi producători executiv pentru Studio MDHR. Serialul va fi produs de Netflix Animation, avându-l ca producător executiv pe Dave Wasson (Mickey Mouse Shorts), câștigător al premiilor Emmy și Annie. Coproducătorul executiv este Cosmo Segurson (Viața modernă a lui Rocko: Atracție statică).

Lost Ollie - Miniserialul se va lansa în România pe 24 august

Inspirat de cartea „Odiseea lui Ollie”, semnată de renumitul autor și ilustrator William Joyce, Lost Ollie este o aventură extraordinară despre o jucărie rătăcită care înfruntă multe dintre pericolele copilăriei în timp ce îl caută peste tot pe băiețelul care l-a pierdut și, totodată, povestea unui băiețel care și-a pierdut mai mult decât cel mai bun prieten. Serialul spune o poveste emoționantă, care se adresează copilului din fiecare dintre noi și ne oferă ocazia de a ne reaminti de ființele deosebite pe care le-am pierdut, dar care ne-au schimbat viața pentru totdeauna.

Grija pentru copii

Netflix investește în cele mai bune producții pentru copii și familie și caută constant noi forme de control care să îi ajute pe părinți să ia cele mai bune decizii atunci când aleg ce să urmărească alături de familie. Părinți au access la o mulțime de opțiuni prin care să protejeze copiii de accesarea unui conținut nepotrivit pentru vârstele lor:

Conturile noi includ un profil implicit pentru copii, astfel încât noii membri care pot să nu fie familiarizați cu opțiunile Netflix se pot baza pe acel profil pentru a oferi o experiență adecvată vârstei.

În plus, părinții pot:
Să modeleze experiența copiilor lor prin excluderea pe baza filtrelor a titlurilor care nu sunt potrivite pentru vârsta lor.
Să verifice setările pe care le are fiecare profil în secțiunea „Profil și control parental" din setările contului;
Să elimine individual seriale sau filme după titlu. Atunci când se utilizează acest filtru, titlul (titlurile) blocat nu va fi afișat niciunde în cadrul profilului respectiv.
Să vadă ce au vizionat copiii lor în cadrul profilului creat pentru ei;
Să dezactiveze redarea automată a episoadelor în profilurile pentru copii.
Să protejeze profilurile individuale cu ajutorul unui cod PIN pentru a-i împiedica pe copii să le acceseze;

Pentru inspirație și sugestii, poți accesa secțiunea „Copii și Familie”.

Filme