Personajele din The Nutcracker and the Four Realms, în opt superbe postere individuale

Producţia Disney se lansează în cinematografele noastre pe 30 noiembrie

Studioul Disney a lansat opt postere individuale pentru noua şi extrem de atractiva sa producţie, The Nutcracker and the Four Realms.

Imaginată de Ernst Theodor Amadeus Hoffman în 1816, Spărgatorul de nuci şi regele şoarecilor este o poveste clasică, transpusă pe scenele din toată lumea pe muzica lui Ceaikovski. În centrul acesteia se află o fetiţă de 12 ani care primeşte de Crăciun, de la unchiul ei, un „spărgător de nuci” costumat în uniformă militară. Jucăria prinde însă viaţă şi îi aduce pe ea şi pe fratele ei în mijlocul unui conflict ce implică şi un şobolan cu şapte capete şi armata sa de rozătoare.

Actriţa Mackenzie Foy (cunoscută din saga Twilight şi din Interstellar) joacă rolul central. În distribuţie mai apar balerina Misty Copeland, dar şi Morgan Freeman, Keira Knightley, Helen Mirren.

De regia filmului s-au ocupat Lasse Hallstrom (Chocolat, What's Eating Gilbert Grape) şi Joe Johnson (Captain America: The First Avenger, Jurassic Park III). Filmul se lansează la noi pe 30 noiembrie.

Galerie poze
Filme
Persoane