Premieră la Megamax: Alegerea lui Chuck, din 18 septembrie

Aventura, distracţia, prietenia, vor fi prezente în cele 20 de episoade

Megamax, televiziunea de acţiune şi aventură pentru copii şi adolescenţi va transmite o nouă premieră, serialul „Alegerea lui Chuck", ce va fi difuzat de la ora 18:00, începând cu data de 18 septembrie 2017. Aventura, distracţia, prietenia, vor fi prezente în cele 20 de episoade. Cum se va descurca eroul nostru și ce decizii va lua? Aflăm de la Megamax!

Pentru Chuck, viața nu înseamnă decât să facă alegeri. Dar, din fericire pentru el, alegerile din viața lui Chuck sunt suprinzător mai copleșitoare decât ale celorlalți pentru că el este ... cel care decide!

Unele alegeri s-au dovedit a fi extraordinare, altele nu prea. În timp ce majoritatea copiilor sunt foarte limitați în alegeri, acest băiat de 10 ani reușește să își controleze soarta și să meargă dintr-o aventură emoționantă în alta, fără adulți bătrâni și plictisitori care să îi spună ce să facă, și cu prietenul lui bun Misha și cu fratele Norm, care îl însoțesc în această aventură!   

Despre Megamax

Megamax oferă ce este mai bun din umor, acţiune, aventură şi muzică. Cu serialele de aventură, personajele amuzante şi acţiunea live, Megamax aduce un amestec reuşit de programe pentru tineri. În această ofertă de programe la modă, copiii pot regăsi supereroii şi eroii de zi cu zi; iar prin serialele pentru tineri, adolescenţii pot experimenta situaţii asemănătoare cu cele din propriile lor vieţi.