Pe Cinemagia, folosim cookie-uri pentru a putea să vă oferim serviciile noastre.
Mai multe detalii

Premiera serialului „Patria mea ești tu”, miercuri, la Kanal D

Războiul și transformările politice și sociale din Turcia anilor 1919 îi expun pe Cevdet (Halit Ergenc) și Azize (Berguzar Korel) unor alegeri extrem de dificile

Miercuri, 13 septembrie, de la ora 20:00, are loc premiera serialului „Patria mea ești tu, pe Kanal D.  Telespectatorii Kanal D se reîntâlnesc cu doi actori plini de forță dramatică: Halit Ergenç și Bergüzar Korel.
 
La 10 ani după ce iubirea i-a unit la filmările serialului „1001 de nopți" (difuzat tot de Kanal D), cei doi, deveniți între timp soți și părinții unui băiețel, își continuă periplul actoricesc împreună, într-un serial unic prin modul în care sunt exprimate cele intense trăiri.
 
Războiul și transformările politice și sociale din Turcia anilor 1919 îi expun pe Cevdet (Halit Ergenc) și Azize (Berguzar Korel) unor alegeri extrem de dificile. Cele două personaje trăiesc parcă o dragoste blestemată, ea mamă nevoită să-și crească singură copiii în vreme de război, el-tată devotat  și nevoit să asiste la destrămarea familiei sale.
 
 „Cevdet este un personaj tragic, dar cu o forță de seducție incredibilă. Viața perfectă pe care o duce alături de soție și cei trei copii ai lor se spulberă sub amenințarea războiului. Singurul reper luminos în mijlocul acestei furtuni e doar dragostea dintre Cevdet și Azize", spune Halit Ergenc.
  
Cevdet este un adevărat erou pentru țara sa, de asemenea, este un soț iubitor pentru Azize, tată plin de compasiune pentru cei trei copii ai săi. În vreme ce acesta luptă pe front alături de fratele său, Tevkif (Onur Saylak), un complot reușește să îl despartă pe Cevdet de familia sa. Azize ajunge, alături de soacră și copii, în Izmir. În acest timp, asupra lui Cevdet planează amenințarea Curții Marțiale pentru nesupunerea în fața unui superior. Acesta este doar începutul unei drame ce pare fără sfârșit, în care singurul fir luminos pare să fie doar dragostea pură pe care și-o poartă Cevdet și Azize.

Persoane