Premierele săptămânii 17-23 august 2018

Află ce-i de văzut weekendul acesta la cinema!

Două mari eşantioane de public vor fi satisfăcute de premierele săptămânii, amatorii de comedie de acţiune şi familiile. Mai puţin numeroşi, spectatorii interesaţi de film revelant pot recupera unul dintre cele mai controversate şi zguduitoare titluri de festival, despre una dintre cele mai negre zile din istoria recentă a Europei. Iată mai jos recomandările noastre.

Poţi consulta pe site programul proiecţiilor pentru a vedea cum strecori o vizită la cinema în planurile de distracţie ale acestui sfârşit de săptămână şi, dacă vrei să intri la film fără să stai la coadă, apasă butonul "Cumpără bilet" de sub afişele filmelor pentru a folosi cea mai rapidă, practică, modernă şi lipsită de bătăi de cap metodă de achiziţionare a biletelor!

The Spy Who Dumped Me/Spionul care mi-a dat papucii
Simpatica Mila Kunis continuă seria de comedii mai mult sau mai puţin captivante care o au pe afiş, de această dată însoţită de mai puţin cunoscuta Kate McKinnon (Ghostbusters). Cele două actriţe interpretează două prietene la cataramă ale căror vieţi sunt date peste cap când Drew (Justin Theroux), fostul uneia dintre ele, reapare în peisaj şi admite că este agent CIA. Faptul că pe urmele sale se află un batalion de asasini plătiţi le va provoca o mulţime de probleme eroinelor, care se vor trezi nevoite să improvizeze din plin pentru a scăpa cu viaţă. Prin cadru trec, în roluri consistente, Sam Heughan, foarte cunoscut fanilor serialului Outlander, dar şi mai celebra Gillian Anderson. Surprinzător, cronicile mai degrabă aşa şi-aşa au mai multe cuvinte de laudă despre McKinnon şi nu despre Kunis.

Teen Titans Go! To the Movies/Haideţi, Tineri Titani, la film!
Popularitatea serialului animat găzduit de postul Cartoon Networks cu începere din aprilie 2013 a dus la realizarea şi a unui lungmetraj pentru marele ecran. Teen Titans Go! To the Movies este un film prietenos cu cei mai mici spectatori, dar cu suficiente referinţe culturale pentru a menţine atenţia trează şi spectatorilor maturi, ceea ce-l face o soluţie pentru câteva ore petrecute în răcoarea sălii de cinema alături de întreaga familia. Premisa este cât se poate de simplă: un grup de personaje mai puţin cunoscut din universul DC Comics sunt nemulţumite că industria cinematografică nu le-a acordat şi lor atenţie cu un lungmetraj. După un incident care îi aduce în atenţia Ligi dreptăţii, micii eroi sunt gata de orice pentru a dovedi lumii întregi că şi ei merită lăudaţi pentru isprăvile lor ieşite din comun.

Cronica noastră, aici.

Utøya 22. juli/Utøya - 22 iulie
Este unul dintre filmele cele mai dificile ale anului şi în acelaşi timp unul dintre cele mai controversate. O reconstituire a mult-discutatului atac terorist asupra unei tabere de adolescenţi de pe insula Norvegiană Utøya, filmul lui Erik Poppe porneşte de la mărturiile supravieţuitorilor şi le concentrează experienţele terifiante cu ajutorul unui personaj fictiv, Kaja (o excelentă Andrea Berntzen). Spectatorul este teleportat în mijlocul evenimentelor, iar faptul că cea mai mare parte a filmului este realizată într-un singur plan-secvenţă, fără tăieturi de montaj, conferă un realism care nu va lăsa pe nimeni indiferent. Noi considerăm că este unul din filmele obligatorii ale anului.

Cronica noastră, aici.

Ce film(e) vei vedea weekendul acesta la cinema?

Filme