Netflix
×
Utilizator
×

Premierele săptămânii 21-27 aprilie 2017

Află ce-i de văzut pe marile ecrane în acest weekend!

După ce săptămâna trecută Sărbătorile de Paşti au redus numărul premierelor din cinematografe la două, iată că a venit rândul lui Vin Diesel să aibă un efect asemănător: un singur film a îndrăznit să concureze cu popularitatea gigantică a celei mai recente părţi din franciza Furios şi iute. Iată mai jos recomandările noastre.

Pe lângă premierele din cinematografe, publicul bucureştean poate merge la Audience Award Film Festival, între 21 şi 23 aprilie. Un festival care proiectează la Muzeul Ţăranului Român titluri premiate cu Premiul publicului la cele mai mari festivaluri de pe glob, AAFF ar putea distrage atenţia de la caii putere şi efectele speciale. În selecţie cel mai nou film al lui Woody Allen, dar şi o proiecţie specială a lui Once, în regia lui John Carney, un muzical independent care s-a bucurat de un imens succes în 2007. Mai multe detalii aici.

Poţi consulta pe site programul proiecţiilor pentru a vedea cum strecori o vizită la cinema în planurile de distracţie ale acestui sfârşit de săptămână şi, dacă vrei să intri la film fără să stai la coadă, apasă butonul "Cumpără bilet" de sub afişele filmelor pentru a folosi cea mai rapidă, practică, modernă şi lipsită de bătăi de cap metodă de achiziţionare a biletelor!

Furios şi iute 8
Unul dintre cele trei filme în istorie care a reuşit să câştige mai mult de 500 de milioane de dolari în primul weekend (Star Wars: Trezirea Forţei şi Jurassic World sunt celelalte două titluri), Furios şi iute 8 pare hotărât nu doar să intre în clubul premierelor cu peste un miliard de dolari încasări, ci şi să facă franciza să urce două locuri în topul seriilor cu cele mai mari încasări din toate timpurile. X-Men şi Batman îi vor face loc în curând lui Dom Toretto pe locul şase în top. Cu o poveste pe care noi am asemănat-o unei telenovele, Furios şi iute 8 excelează la capitolul cascadorii. Continuarea reuşeşte să îşi facă de ruşine predecesoarele şi să devină un punct de referinţă în zona blockbusterelor suficient de spectaculoase pentru a te determina să uiţi de tot şi toate timp de peste două ore. De văzut pe un ecran cât mai mare.

Cronica noastră, aici.

Vizitatorul
O apariţie inedită în cinema-ul românesc, acest film independent dovedeşte încă o dată că regizorii din România sunt dispuşi să exploreze genuri nefamiliare la noi. După ce Alexandru Maftei a lansat Domnişoara Christina, iar Adrian Ţofei ne-a luat pe nepregătite cu Be My Cat: A Film for Anne, horror românesc selectat la Fantasporto, iată că debutantul Jamil Hendi plusează cu Vizitatorul. Filmul nerecomandat sub 15 ani ni-i arată pe Oana Irina Duţu şi Ionuţ Grama în rolurile a doi tineri soţi, Otilia şi Luca, mutaţi recent în Bucureşti. Faptul că stau într-o clădire veche şi că fata care a stat înaintea lor în apartament a dispărut fără urmă cu şase luni înainte sunt punctul de pornire al unei aventuri ieşite din comun.

Ce film vei vedea weekend-ul acesta la cinema?

Filme