Primul sezon versus ultimul sezon: Cum s-au transformat actorii din Modern Family de-a lungul timpului

Serialul de comedie Modern Family a debutat în 2009, iar anul acesta s-a încheiat după 11 sezoane.

Una dintre cele mai populare producții americane, sitcomul Modern Family, a ținut în priză milioane de fani pe parcursul celor 250 de episoade. Și, cum era de așteptat, trecerea timpului și-a pus amprenta simțitor asupra actorilor de care ne-am atașat cu sau fără voia noastră de-a lungul celor 11 sezoane.

11 ani nu e puțin, iar timpul nu iartă pe nimeni. Copiii au devenit adulți, iar adulții au trecut într-o altă etapă a vieții lor. Unii dintre ei sunt de nerecunoscut acum.

Vezi cum s-au schimbat actorii din Modern Family, inclusiv Sarah Hyland, Ariel Winter, Sofia Vergara și mulți alții pe parcursul celor 11 sezoane:

Sarah Hyland în rolul lui Haley Dunphy

 

Sarah Hyland avea 18 ani când a început să joace rolul lui Haley Dunphy, iar acum are 29 de ani. Urmează să se căsătorească cu fostul participant al reality show-ului american Burlăcița, Wells Adams, și lucrează cu Emily V. Gordon la un episod pilot bazat pe fapte reale.

Ariel Winter în rolul lui Alex Dunphy

Ariel Winter avea 11 ani la debutul serialului, iar acum are 22 de ani. Încă nu se știe nimic despre următoarele sale proiecte profesionale.

Nolan Gould în rolul lui Luke Dunphy

Nolan Gould avea 10 ani la începutul serialului, iar acum are 21 de ani. Transformarea sa este una dintre cele mai frapante. Din copilul inocent și firav a devenit un bărbat cu adevărat arătos.

Aubrey Anderson-Emmons în rolul lui Lily Tucker-Pritchett

Aubrey Anderson-Emmons avea 3 ani când a intrat în distribuție în 2011, iar acum are 12 ani. S-a transformat într-o adevărată domnișoară care promite multe în actorie.

Rico Rodriguez în rolul lui Manny Delgado

Rico Rodriguez avea 10 ani când a început serialul și acum are 21 de ani. Aproape că nici nu îl mai ții minte dacă privești fotografia lui de debut!

Jeremy Maguire în rolul lui Joe Pritchett

Jeremy Maguire, care îl interpretează pe micul Joe, nu era încă născut atunci când a avut loc premiera filmului în 2009. S-a născut în 2011 și s-a alăturat echipei în 2015. Acum are 8 ani!

Ty Burrell în rolul lui Phil Dunphy

Ty Burrell avea 41 de ani la începutul seriei, iar acum are 52. Simpaticul actor pare neschimbat cu excepția unor mici riduri.

Sofia Vergara în rolul Gloriei Pritchett

Sofia Vergara avea 36 de ani când Modern Family a început să se filmeze, iar acum are 47 de ani. Pare că timpul a trecut în favoarea ei!

Julie Bowen în rolul lui Claire Dunphy

Julie Bowen avea 39 de ani la începutul seriei, iar acum are 50 de ani. Ea produce și joacă în producția Raised by Wolves.

Jesse Tyler Ferguson în rolul lui Mitchell Pritchett

Jesse Tyler Ferguson avea 33 de ani în timpul primului sezon și acum are 44 de ani. În prezent are numeroase proiecte în derulare.

Eric Stonestreet în rolul lui Cam Tucker

Eric Stonestreet avea 37 de ani când serialul a început filmările, iar acum are 48 de ani.

Ed O'Neill în rolul lui Jay Pritchett

Ed O'Neill avea 63 de ani când Modern Family a început, iar acum are 74 de ani. Față de toți ceilalți actori, Ed a avut un traseu profesional care evidențiază destul de mult transformările prin care a trecut de-a lungul anilor.

Reid Ewing în rolul lui Dylan Marshall

Reid Ewing avea 20 de ani când au început filmările, iar acum are 32 de ani. În ciuda trecerii timpului, simpaticul actor pare neschimbat prin prisma personajului pe care l-a interpretat.

Sursă: eonline.com

Foto: Hepta 

 

Filme
Persoane