Primul trailer oficial Morbius, cu Jared Leto, întunecat

Dezvăluie componenta horror a filmului ce se va lansa pe marile noastre ecrane pe 31 iulie

Primul trailer al filmului Morbius, cu Jared Leto protagonist, a fost dat publicității, sintetizând povestea unui medic de geniu afectat de o boală terminală - care, în căutarea unui remediu, devine un monstru însetat de sânge.

Trailerul este sumbru, dezvăluind componenta horror a filmului ce se va lansa pe marile noastre ecrane la finalul lunii iulie. Imaginea cu monstrul Morbius este înfricoșătoare.

Drama laureatului cu Nobel Dr. Michael Morbius este de a trece de la durerea fizică provocată de o afecțiune hematologică și dizabilitate la setea necontrolată de sânge, odată ce devine vampir. Trailerul nu dezvăluie însă direcția în care o va lua personajul - va fi un villain sau un antierou?

Ultimul cadru al trailerului ni-l arată pe nimeni altul decât Adrian Toomes, villain-ul Vulture jucat de către Michael Keaton în Spider-Man: Homecoming din 2017. Acest lucru arată că un cross over dintre Spider-Man de la Sony și Marvel Cinematic Universe este posibil, e de părere publicația The Hollywood Reporter, ba - mai mult - că un film în care să apară Spider-Man, Morbius și Venom-ul lui Tom Hardy e plauzibil.

Cum vi se pare trailerul?

Filme
Persoane