Punem pariu că Jennifer Hudson ia un nou Oscar pentru acest rol?

Iată noul teaser trailer al filmului biografic Respect, despre viaţa Arethei Franklin

"Aş vrea să îmi spuneţi 'domnişoară Franklin'". Dintre toate filmele care aşteaptă acum cuminţi să se poată lansa în cinema, puţine sunt cele care vor primi mai multă atenţie decât Respect, acest biopic despre viaţa Reginei muzicii soul, Aretha Franklin. Sincronizarea cu protestele Black Lives Matter şi miza evidentă din titlu, aceea ca afroamericanii să se bucure de acelaşi respect ca americanii caucazieni, ar putea transforma filmul într-un simbol al mişcării.

Citeşte şi despre thrillerul care i-ar putea relansa cariera lui Demi Moore.

Dincolo de potenţialul evident al biopic-ului şi dincolo de calitatea interpretării lui Jennifer Hudson - care în opinia noastră are cele mai mari şanse să-şi adjudece al doilea Oscar din carieră în 2021 - Respect va beneficia de o simpatie globală, un aspect extrem de important atât din punctul de vedere al încasărilor, cât şi din cel al votanţilor la Oscar. Plătirea unui bilet sau un vot acordat la Oscar 2021 ar putea veni ca un minuscul gest de reparaţie morală, de conştientizare a provocărilor din viaţa oamenilor de culoare şi, desigur, ca o formă de R.E.S.P.E.C.T..

Respect va avea o premieră restrânsă în SUA în luna decembrie, pentru a se califica la Oscar. Va putea fi văzut, într-o premieră în întreaga lume, inclusiv în România, cu începere din 15 ianuarie.

Filme
Persoane