Quentin Tarantino va fi tată. Cineastul de 56 de ani este la prima căsnicie

Soția sa este actrița, cântăreața și fotomodelul de origine israeliană Daniella Pick

Cu o carieră solidă în spate, regizorul Quentin Tarantino a decis că este vremea să se concentreze și pe viața personală. La 56 de ani, cineastul se află la prima căsnicie, oficiată anul trecut. Soția sa este Daniella Pick, de 35 de ani, care, scrie thehollywoodreporter.com, îi va dărui și primul său copil.

Daneilla este o actriță, cântăreață și fotomodel de origine israeliană, pe care Tarantino a întâlnit-o prima dată în 2009, la un eveniment de promovare a lui Inglourious Basterds. Cei doi au reînnodat legătura în 2016. Petrecerea de logodnă, după cum a notat revista People, a arătat ca o reuniune a starurilor din Pulp Fiction, printre invitați aflându-se Uma Thurman, Bruce Willis și Samuel L. Jackson. Nunta, marcată de o ceremonie intimă desfășurată în Los Angeles, a avut loc pe 2 noiembrie 2018 (la câteva zile după ce a încheiat filmările la Once Upon a Time in Hollywood).

Este prima căsnicie a lui Tarantino, care s-a dedicat, până acum, exclusiv carierei.

„Când lucrez la un film, nu fac nimic altceva. Tot ce contează este filmul. Nu am soție. Nu am copil. Nimic nu-mi stă în cale”, spunea el într-un interviu din 2009 acordat revistei GQ. În ultima vreme însă, cineastul și-a exprimat în mai multe rânduri dorința de a-și încheia cariera regizorală odată cu cel de-al zecelea film (Once Upon a Time în Hollywood este al nouălea). Luna trecută, în emisiunea The Tonight Show Starring Jimmy Fallon, el declara că este gata să își întemeieze o familie („Nu o să dispar, ca J.D. Salinger... M-am căsătorit. Vreau să am copii”), dar și că ar fi „chiar foarte atractiv” să lucreze la unele proiecte TV.

Filme
Persoane